Lytt til teksten
a a a
 
facebook3.jpg

Velkommen til biblioteket

Vi er stolte av vårt skolebibliotek! Det er på mange måter hjertet i skolen, sentralt plassert og med stort besøk av elever fra alle utdanningsprogram. Biblioteket er en arbeidsplass og en ressurs for alle elevene på skolen. Vi har åpent hele skoledagen. Her jobber vi – Line Skjeltorp og Lone Johansen.

Line Skjeltorp og Lone Johansen

 

Ditt første møte med biblioteket er når du låner lærebøkene du skal bruke gjennom skoleåret. I starten av skoleåret blir klassene invitert til en gjennomgang av alt det biblioteket kan tilby elevene.

Om du ønsker arbeidsro, kan du finne skjermede arbeidsplasser hos oss. Du finner også gruppearbeidsplasser. Mange bruker også biblioteket som et rom for avkobling.

Vårt boktilbud er omfangsrikt. Du kan låne så mange bøker du vil, og de bøkene vi ikke eier selv, kan vi låne til deg fra andre bibliotek. Visste du at av å lese ungdomsbøker, krim eller kjærlighetsromaner blir du en raskere leser, får et større ordforråd og greier deg bedre i skolefag? Derfor deltar alle klasser på vg1 i et lesetiltak på høsten. Da leser elevene en selvvalgt bok i en skoletime hver dag i 6-8 uker.

 

Du vil også møte oss bibliotekarer i klasserommet. Vi veileder deg i hvordan du finner og bruker relevant informasjon og hvordan du vurderer kvaliteten på informasjonen. Du skal også sitere kilder du bruker på en riktig måte, og dette hjelper vi deg med. Dette hjelper vi deg også gjerne med om du tar kontakt med oss i biblioteket.

Vi gleder oss til å treffe deg!

 

 

 

Åpningstider

Mandag til fredag : 07.50 til 15.30

Les mer om Åpningstider
Kontakt oss

Telefon: 69242251

E-post: biblioteket-malakoff@ostfoldfk.no

Les mer om Kontakt oss

Søk i bibliotekkatalogen

Her kan du søke i Malakoffs vgs sin boksamling

Ressursser

Detektor emneporta

Deichmans emneportal

Skriving av kildehenvisninger og litteraturlister :  http://kildekompasset.no/

Store norske leksikon sin side