Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Arta Lajqi kåret til Østfolds beste selger

Markedssjef i  SafetyTrace, Arta Lajqi, ble i går kåret til Østfolds beste selger. Premien her er en tur til Canada for å være med på Next Genereation Leaders Forum i august 2018.

SafetyTraceUB, fra venstre Ayeishah Asghar, Arta Lajqi, Alia Kamal, Eva Audunsdõttir og bakerst Aleksander V. Skavlem

Rundt kl 18.00 i går kveld kom det en sliten men lykkelig gjeng med entreprenørskap- og markedsføringselever fra årets Østfoldmesterskap for ungdomsbedrifter.

For noen av bedriftene startet dagen allerede kvelden før med rigging av stand og for dem som ikke hadde prioritert det, ble det en særdeles hektisk start på onsdagen. Dagen var spekket med jurysamtaler, salgssamtaler, scenepresentasjoner og ikke minst, rosinen i pølsa - premieutdeling.

Også denne gangen fikk Malakoff sin del av premiekaka, JUHU! Foruten å bli nominert i de fleste konkurransene vanket det pallplasser og pengepremier på SafetyTraceUB; 1. plass - beste markedsplan og 2. plass for størst verdiskapingspotensiale (veldig gjev pris). SafetyTrace UB tilbyr trygghet i form av en refleksvest med tracker, som skal gjøre hverdagen til barnehagebarn tryggere.

I tillegg ble Arta Lajqi, markedssjef i  SafetyTrace, kåret til Østfolds beste selger. Premien her er en tur til Canada for å være med på Next Genereation Leaders Forum i august 2018. Det blir en opplevelse for livet Arta så gled deg!

TensjoNova UB med primus motor Daniel Berling, i tillegg består bedriften av Marius B Lerstein, Mathias S Vanebo og Sander Hovland. Hjelper og konsulent Even Berger har også hatt en finger med i spillet i forberedelsene til selve messen.

I tillegg til en hel del nominasjoner, vanket det også en del priser på TensjoNova; 2.plass beste markedsplan, 3. plass for beste utstilling og 3. plass for beste HR-bedrift. I tillegg fikk BillApp UB en fin fin 3. plass i konkurransen beste logo.TensjoNova med sin morsomme forretningside, et bokbind med lomme til kladdeboka for grunnskoleelever, vekket mye glede og oppmerksomhet med sin festlige stand og "levende kenguru".

De ble intervjuet av mange ulike medier bla. NRK Østfold og var å se på gårsdagens distriktsending på NRK: https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestfold/DKOS99031517/15-03-2017#t=3m39s

BilappUB, fra venstre Jonathan O Dromnes, Thomas T Bøgle, Herman Holmtoft og Oscar Aldar
Publisert: 16.03.2017      Sist endret: 16.03.2017
Gudrun Guldberg