Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Elever fra innføringsklassen spiller fotball gjennom Moss Fotballklubb

MFK fikk i går 25000 kr av Sparebank1-Østfold/Akershus for å videreføre satsingen og i januar i år fikk de 20000 kr av samme bank.

MFK har hatt et tilbud til unge asylsøkere og elever fra innføringsklassen har deltatt.

I går møttes de på Melløs  sammen med styremedlem i MFK, Runar Borgersen og Banksjef i Sparebank 1 -Østfold/Akershus. Sparebank 1- Østfold/Akershus sponser prosjektet med 25000 kr. som støtte til det videre arbeidet.

Banksjef Ingrid Riise Martinsen og styremedlem i MFK Runar Borgersen

Både MFK og Sparebank 1 har som mål at tilbudet skal fremme integrering. Fra høsten 2017 er målet å få med flere ungdommer ( født i Norge)  som har spilt fotball og som ønsker å fortsette med det. Det er en tendens til at mange slutter å spille fotball i overgangen mellom ungdomsskole og videregående skole.

Ungdommene har trener fra MFK og de spiller på kunstgressbanen der A-laget tar over etterpå.

Publisert: 27.04.2017      Sist endret: 27.04.2017
Gudrun Guldberg