Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Markadag for VG1 elever i nydelig sommervær.

De siste årene har skolen arrangert Markadag ved Skihytta den dagen VG3 elevene har eksamen i norsk hovedmål.

Elever i 1 BAT klarte å beregne 10 kilo sand i bøtta.

Øvelsene finner sted rundt skihytta i Mossemarka. Der konkurrerer de forskjellige klassene i både teoretiske og praktiske øvelser. Her er noen eksempler på øvelser: Beregne avstand, presisjonsløp på stylter og potet på skje, slå i spiker med færrest mulig slag, beregne vekt, scrabbel og lage dikt.

Full konsentrasjon for å få freesbeen inn i rockeringen

Tarjei og Toril nyter det fine været på sin post

Markadagen 2017 ble også svært vellykket. Elever og lærere var i strålende humør i det nydelige været.

Inne på skihytta hadde Vg2 ambulansefag førstehjelpsopplæring hvor alle fikk prøve seg på livredning og utenfor var det grilling og pause rundt kl. 11.00

Dagen er ikke bare kos og moro, alle klassene skal konkurrere om mest poeng på de 12 ulike postene. Oppgavene varierer mellom praktiske oppgaver og mer teoretiske. Felles for alle øvelsene er at klassen må samarbeide for å få et best mulig resultat.

Elever i i HS klarte mange ord i scrabble.

Publisert: 24.05.2017      Sist endret: 24.05.2017
Gudrun Guldberg