Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Festkledde elever på sin siste skoledag

Kantina var overfylt da avslutningen for årets VG3 elever ble markert i dag. Mange bunadskledde og festkledde ungdommer, gjorde avslutningen ekstra høytidelig.

Og det er veldig bra at så mange elever og foresatte tar seg tid til å komme en varm sommerkveld.

Programmet i år fulgte god, gammel oppskrift. Årets konferansier var konstituert assisterende rektor og utdanningsleder Anne May Sandvik Olsen. Kantina var overfylt da hun ønsket alle velkommen. - Vi har dekket på til 350 mennesker, men her må det nå være mange flere, sa hun.

Charlotte Sjølie med nydelig sang

Det var Charlotte Sjølie og lavterskel-lærerkoret som sto for de kunstneriske innslagene

Malakoffs kjerneverdier

Konstituert rektor Jan-Ivar Braathen snakket om Malakoff sine kjerneverdier ; å anerkjenne hverandre, inkludere hverandre og å gjøre sitt beste. Han refererte til ekskursjonen alle VG3 elevene hadde hatt til Utøya og sa at kanskje kan ekstreme holdninger bekjempes ved å leve etter Malakoff sine kjerneverdier. Han kom også inn på at i vår tid er utdanning viktigere enn noen gang. Kunnskapssamfunnet forutsetter høy kompetanse. Derfor bør dere som er unge i dag sette pris på de mulighetene dere har, som tidligere generasjoner ikke har hatt. Men samtidig må dere passe på å ha det moro underveis.

Rektor skrøt også av at årets VG3-elever er et eksemplarisk kull med gode resultater.

Henrik Aas Granviken fikk prisen for beste karakterer

I år som før ble eleven med best karakterer hedret.  Henrik Aas Granviken, 3STUE fikk prisen for beste karakter, men Sindre Jacobsen fikk prisen for minst fravær. Vi gratulerer.

Bibliotekprisen går i år til Celine Engen. Hun er snill, inkluderende og har stor omsorgsevne og i tillegg er hun innom biblioteket så å si hver dag, sa bibliotekar Lone Johannesen

Tradisjonen tro er det tale fra elevene og lærerne.

Roste lærerne

Elevene Ayeishah Omera og Cecilie Ullaug holdt tale fra elevene til lærene. De roste lærene ved Malakoff for deres entusiasme og energi og så navnga de mange av lærere som de mener fortjener ekstra cred for jobben sin.

Fra lærerne var det kontaktlærer i 3STUE Vibeke Otterbekk som holdt tale til elevene. Hun sa bla at ungdomstiden er en sårbar fase og mange ungdommer er alt for selvkritiske.
Hun avsluttet sin tale med å understreke viktigheten av å være fornøyd. De lykkeligste er de som bygger gode relasjoner til andre og som ser mer på andre enn seg selv.

Etterpå var det utdeling av testvitnemål og til slutt rundet lærerkoret av

Publisert: 19.06.2017      Sist endret: 19.06.2017
Gudrun Guldberg