Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Studiespesialisering

Her kan du velge mellom språkfag, realfag, samfunnsfag og økonomi.

Hva kan vi tilby på STUDIESPESIALISERENDE:

· Internasjonal klasse

· Flotte spesialrom hvor elevene utfører naturfaglige forsøk

· Ungdomsbedrift

· Kinesisk. Bare tre videregående skoler i Norge tilbyr dette språkfaget

· Muligheter til å lage video og avis i Medie-og Informasjonskunnskapsfaget

Vi er en digital skole og bruker moderne digitale metoder og utstyr.

Vi på Malakoff ønsker å gi deg en best mulig undervisning. Derfor jobber lærere i team. Du får undervisning som er planlagt av flere lærere i fellesskap. Dette er en forutsetning for god kvalitet.

Vi gir deg muligheten til internasjonalisering. Vi har egen internasjonal klasse på STUSP. På Vg2 vil du få tilbud om å delta på språkturer til Berlin, Paris og Granada. I tillegg har Malakoff en vennskapsskole både i Virginia, USA og i Middledrift, Sør-Afrika. VI arrangerer utvekslinger og gjenbesøk med disse skolene.

Gjennom Comenius-prosjekter er det også mulighet for å bli kjent med ungdom i andre land.

Vi tilbyr også bilingval undervisning (historie og religionsundervisning på engelsk ), og aktiv elevdeltagelse i Operasjon Dagsverk.

Sist endret 20.01.2015

Internasjonal klasse på STUSP, skoleåret 2016-2017

Også dette skoleåret har vi en egen internasjonal klasse på studiespesialiserende