Husk å søke videre utdanning

onsdag 15. april 2020, Hele dagen

Informasjon

Fristene for å søke videre utdanning nærmer seg. Selv om noe er usikkert rundt eksamen, vil alle som fullfører videregående skole få et vitnemål som legges til grunn for søknadene - så du må søke innenfor fristene som er oppsatt. Det er laget en egen Onenote med oversikt over mulighetene dine som du kan gå inn i.

15.april er den generelle datoen for å søke på vanlige vilkår, men du bør gå inn og sjekke om den skolen du ønsker deg har andre frister. Vi håper karriereveilederen rekker å besøke dere i klasserommene når vi er tilbake på skolen igjen, men orienter deg så godt du kan i mellomtiden.

Hvis du er elev på Malakoff kan du klikke på lenka under og finne mye mer informasjon i Onenoten Karrriereveiledning for elever på studiespesialisering.   (NB! Du kan bli bedt om å logge deg inn som ostfoldfk.bruker, da bruker du skole-e-posten din)

Dette er lenke til samordna opptak

Ved behov kan du kontakte rådgiver for studiespesialisering, Ann-Kristin Wallmann Eliassen på e-post:  anneli1@ostfoldfk.no  eller telefon i arbeidstiden: 472 39 592

Sted

Samordna opptak
 

Kontakt

Elevtjenesten
 

Ann-Kristin Wallmann Eliassen
Legg til hendelsen i din kalender