Aktuelt

Elevrådet møtte kommuneoverlegene

Tirsdag hadde elevrådet på Malakoff møte med kommuneoverlegene Kristian Krogshus og Karianne Jenseg Bergmann i Moss kommune. Bakgrunnen er usikkerhet rundt smittevernnivåene rødt og gult og delvis hjemmeskole eller ikke.  

Elever og ansatte i karantene

En ansatt har fått påvist smitte, og i dag er 2 Vg3-klasser med til sammen 57 elever og 11 ansatte ved Malakoff vgs satt i karantene.  

Velkommen til Malakoff!

Malakoff vgs er en skole med cirka 1.000 elever. Opp mot halvparten av dem går på studiespesialisering. I tillegg tilbyr vi teknologifag, elektrofag, byggfag og helse- og oppvekstfag. Vi ønsker at ungdomsskole-elevene i Moss skal få øynene opp for alle mulighetene vi tilbyr og ikke minst det gode miljøet vårt. Se videoen vår!  

Krav om legeerklæring fjernes ut skoleåret 2020/2021

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes. Shutterstock

Nå er skoleruta for 2021 til 2023 vedtatt

Fylkestinget i Viken har vedtatt skoleruta for skolene i Viken for de to neste skoleårene.  Se de nye skolerutene for 2021 til 2023.

En uke med psykisk helse

Psykisk helse har vært tema på Malakoff i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse.

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.  

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret 2020/2021

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021. Ingen utenlandsreiser i skoleregi i Viken fylkeskommune ut skoleåret 2020/2021. Trude Rebecha Levare/Viken fylkeskommune

Lærere på robotkurs

Malakoff og skolene i tidligere Østfold ønsker å tilby elevene sine det nyeste innen opplæring i programmering. Derfor har vi kjøpt 16 roboter og sendt lærerne på kurs.    

Elevrådstyret 2020/2021

Det nye elevrådstyret for dette skoleåret er valgt. Det skjedde på det årlige elevrådseminaret på Malakoff.   

Til toppen