Aktuelt

Ledige læreplasser i Viken

– Er du lærelysten, har gode samarbeidsevner og er nysgjerrig? Da vil vi gjerne ha deg inn i en av våre 79 ledige læreplasser på videregående skoler og i fylkesadministrasjonen, sier Ingvild Bellen Wear i HR-avdelingen i Viken fylkeskommune.   

Globalt medborgerskap - nytt tilbud på Malakoff

Er du opptatt av alt det urettferdige som skjer i verden? Reagerer du når de voksne ikke tar klima-trusselen på alvor? Blir du glad når ungdom engasjerer seg mot rasisme og misbruk av makt? Kunne du tenke deg å komme i kontakt med ungdommer i andre land gjennom studiereiser og utveksling? Da er trolig det nye samfunnsvitenskapelige tilbudet vårt, Globalt medborgerskap, noe for deg.  

Velkommen til Malakoff!

Malakoff vgs er en skole med cirka 1.000 elever. Opp mot halvparten av dem går på studiespesialisering. I tillegg tilbyr vi teknologifag, elektrofag, byggfag og helse- og oppvekstfag. Vi ønsker at ungdomsskole-elevene i Moss skal få øynene opp for alle mulighetene vi tilbyr og ikke minst det gode miljøet vårt. Se videoen vår!  

Breddeidrett på vg1 studiespesialisering

Som vg1-elev på Studiespesialisering på Malakoff kan du velge et programfag som heter Breddeidrett. Faget er på 5 uketimer. Det betyr at du får 35 timer undervisning i uka på Vg1. Dermed kan du velge ett programfag mindre på Vg2 eller Vg3.

Oversikt over tilbud på TI EL BA

Her kan du se powerpointen med oversikt over tilbudet på Teknologi- og industrifag (TI),  Elektro og datateknologi (EL) og Bygg- og anleggsteknikk (BA) som ble presentert på møte for foresatte.  

Skriftlig eksamen avlyst

Alle skriftlige eksamener avlyses for elever i videregående opplæring. Muntlig eksamen avlyses for elevene på vg1 og vg2, men gjennomføres for avgangselevene på vg3. Det bestemte Regjeringen ved kunnskapsminister Guri Melby mandag 8.februar.

Smittevern på skolebussen

Østfold kollektivtrafikk (ØKT) som kjører skoleskyss for blant andre Malakoff vgs er bekymret for fulle busser. De har intensivert renhold og desinfisering, men påpeker at også passasjerene må ta ansvar ombord.    

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Til elevene våre!

Alle ansatte på Malakoff ønsker elevene en fantastisk juleferie etter en lang høst med smittevern og koronatiltak! Det blir ikke juleshow i gymsalen. Det blir ingen stor felles avslutning. Veien har vært lang å gå, men husk; Vi går veien med dere! Her er vår hilsen på siste skoledag mandag 21.desember kl. 10.00. 

Fagvalg for vg1 og vg2 studiespesialisering

Det nærmer seg tida da elevene på vg1 og vg2 studiespesialisering må velge hvilke programfag dere ønsker neste skoleår. På grunn av smittevernsituasjonen kan vi ikke ha fagtorg der alle fagene presenterer seg, men elevene får en presentasjon av valgmulighetene. Valgskjema blir delt ut i uke 3. Det ligger lenker til video og oversikter i saken under.  

Til toppen