Aktive bli-kjent dager

Midgard Vikingsenter, Lystlunden i Horten, Gamlebyen i Fredrikstad og Våler aktivitetspark. Her ble elevene på vg1 studiespesialisering bedre kjent sist uke.

Klikk for stort bildeKlasse 1std fikk prøve bueskyting på Midgard vikingsenter utenfor Horten. Merete Kildahl

Malakoff ønsker å gi elevene en mulighet til å bli bedre kjent utenfor klasserommet og dermed kanskje starte på jobben med å få et godt klassemiljø. Både elever og lærere melder om hyggelige turer med gode opplevelser.

I tillegg ble dagene aktive, både med sykling, fergeturer, bussturer og vandring. Midgard Vikingsenter inviterte til øksekasting og bueskyting, mens Våler aktivitetspark bød på klatring, ziplines og volleyball. I Gamlebyen i Fredrikstad og Lystlunden i Horten ble det byvandring og ulike gruppe-aktiviteter.

- Tilbakemeldingene er veldig gode, sier ledelsen ved Malakoff og er glad for å tilby elevene en positiv start på skoleåret.