Fagvalg for vg1 og vg2 studiespesialisering

Det nærmer seg tida da elevene på vg1 og vg2 studiespesialisering må velge hvilke programfag dere ønsker neste skoleår. På grunn av smittevernsituasjonen kan vi ikke ha fagtorg der alle fagene presenterer seg, men elevene får en presentasjon av valgmulighetene. Valgskjema blir delt ut i uke 3. Det ligger lenker til video og oversikter i saken under.

Elever jobber i makkerskap med naturfagsforsøk. - Klikk for stort bildeDu må tenke gjennom hvilke programfag du skal velge neste år. Vi har mange tilbud både i realfag og samfunnsfag og språk på Malakoff. Kari Lobben

Alle kontaktlærere skal vise videoen det er lenke til under i k-timene i uke 1 eller 2.

Se video fra karriereveileder

I tillegg kan du lese mer om hvilke muligheter og fag du kan velge i Onenote karriereveiledning

Du kan også lese om tilbudene på hjemmesiden vår

Frist for valg av programfag til Vg3 neste skoleår er fredag 8/1-21 kl. 23:59. Alle vg2-elever har fått et Forms-skjema de skal svare på. Vg1-elever får skjema og frist senere.

Har du spørsmål kan du kontakte

Karriereveileder Ann-Kristin Wallmann Eliassen eller Cecilie Vo-Ma i administrasjonen.