Foreldremøter vg1

Malakoff ønsker foresatte på vg1 velkommen til klassevise møter mellom 8. og 15.september.

Bruk av mobil og PC - Klikk for stort bildeMalakoff vgs ønsker velkommen til foresattemøter på vg1. På tabellen under kan du merke deg når de enkelte klassene skal ha møte. Pixabay

Skolen ønsker så tidlig som mulig å få god kontakt med foreldre og foresatte. Støtte og motivasjon er viktig for at skoleåret skal bli vellykket for elevene. På grunn av smittevernhensyn blir årets foreldremøter litt annerledes. Det blir ingen felles samling, alle foresatte møter direkte i klasserommet sammen med kontaktlærer. Det kommer informasjon og oppslag om hvor dette blir.

Temaer for foreldremøtene på Vg1 er blant annet informasjon om smitteverntiltak, fraværsreglement, timeplan, fag og klasseregler. Vi regner med at møtene varer cirka 45 minutter. Det er viktig at foresatte svarer på invitasjonen som sendes ut av kontaktlærer, fordi vi må lage lister over deltakere.

For Vg2 blir det ikke noe foreldremøte nå ved skolestart, men foresatte for både Vg1 og Vg2 elever vil bli kalt inn til foreldresamtaler med kontaktlærer i slutten av oktober.

Hjertelig velkommen til Malakoff!

Oversikt over dato og klokkeslett for foreldremøtene:

NB! Endring: Torsdag 10.9, HO: 1 HSF skal være på rom B 050-055 (ikke E220)