Dette er rådgiverne på Malakoff

Rådgiverne kan hjelpe deg med samtaler om skolehverdagen din, karriereveiledning og henvisning til andre hjelpeinstanser.

Hvis du sliter med skoletretthet, fravær eller tristhet; Hvis du trenger hjelp til å finne ut av konflikter, vennskap og trivsel; Hvis du vil ha veiledning til valg av programfag, utdanning og yrke - da er rådgiverne de rette å ta kontakt med.

Hver enkelt i elevtjenesten har taushetsplikt om opplysninger, hjemmeforhold, sykdom eller spørsmål av privat karakter. Slik informasjon kan ikke bringes videre før samtykkeerklæring fra elev og/eller foresatte foreligger.

Rådgiverne våre:

Inger Kathrine Breifjell er rådgiver for teknikk og industriell produksjon (TIP), elektrofag og kombinasjonsklassene.

Inger Kathrine Breifjell

Telefon // 69 24 22 22

Mobil // 952 76 602

E-post: ingbre@ostfoldfk.no

Kitt Martinsen er rådgiver for studiespesialisering, påbygg og kombinasjonsklassene.

Kitt B. Marthinsen

Telefon // 69 24 22 20

Mobil // 920 13 455

E-post: kittm@ostfoldfk.no

Lisbeth Melvær er rådgiver for helse- og oppvekstfag og byggfag.

Lisbeth Melvær

Telefon // 69 24 22 21

Mobil // 482 61 589

E-post: lismel2@ostfoldfk.no

Ellen Wedel er spesialpedagogisk rådgiver. Hun kan hjelpe med å henvise til andre hjelpeinstanser og tilrettelegging av undervisning eller spesialundervisning.

Ellen Wedel

Mobil // 951 68 989

E-post: ellenie@ostfoldfk.no

Du finner henne i B-blokka ved helsesøsters kontor, rom B120.