Caresenteret er klart

Caresenteret som Malakoff vgs har samlet inn penger til i Giribe i Kenya, er ferdigstilt. Et titalls fornøyde barn har fått et trygt sted å bo.

Fornøyde unger har fått et trygt sted å bo i caresenteret i Giribe. Alle foto: Tumaini prosjektet - Klikk for stort bildeFornøyde unger har fått et trygt sted å bo i caresenteret i Giribe. Alle foto: Tumaini prosjektet

- En gledens dag! Slik beskriver Line Viken Borgersen åpningen av caresenteret i Giribe denne uka.

- I dag våknet glade barn opp i sitt nye hjem. De fleste sov i en seng for første gang! Nå skal barna, som ikke hadde noen til å ta vare på seg, få den omsorgen og tryggheten de fortjener, forteller Viken Borgersen, som er en av initiativtakerne til Tumaini prosjektet i Kenya.

Soja er et av barna som har fått en egen seng i caresenteret. Her får han og de andre barna god omsorg. - Klikk for stort bildeSoja er et av barna som har fått en egen seng i caresenteret. Her får han og de andre barna god omsorg.

Hun har lagt ut bilder av glade barn som nå skal bo i senteret. Her får de en trygg base og kan gå på skolen i nærheten.

Malakoffs elever og ansatte har vært viktige bidragsytere til senteret. Innsatsen på vår skole har gjort det mulig å bygge og innrede barnehjemmet. Nå trenger Tumainistiftelsen faste givere, eller faddere, som kan være med på å sikre driften i mange år framover.

- Alle bidrag kommer godt med, enten det er en fast sum i måneden eller en engangssum, sier Viken Borgersen.

Taiwana er en av de små jentene som har fått et nytt og trygt hjem. - Klikk for stort bildeTaiwana er en av de små jentene som har fått et nytt og trygt hjem. Den første klasvasken henges opp på snora utenfor huset. - Klikk for stort bildeDen første klasvasken henges opp på snora utenfor huset. Elly pusser tenna før leggetid. Han er storebror og stolt beboer i caresenteret. - Klikk for stort bildeElly pusser tenna før leggetid. Han er storebror og stolt beboer i caresenteret. Her forbereder "mamma" frokost i det nye kjøkkenet. - Klikk for stort bildeHer forbereder "mamma" frokost i det nye kjøkkenet.