Har du lyst til å bli journalist på de nye nettsidene våre?

Er du engasjert? Liker du å skrive? Har du lyst til å bli journalist på de nye nettsidene våre?

Skjer det noe morsomt i klasserommet. Skriv om det! - Klikk for stort bildeSkjer det noe morsomt i klasserommet. Skriv om det! Trine Sirnes

Vi har endelig lansert den nye nettsiden du nå er inne og leser på. Vi har fylt opp sidene med informasjon som opptar våre elever og lærere, og nå vil vi at nettopp du skal bli sentral i veien videre.

Du utfordres nemlig til å skrive for nettsiden. Vi jakter på journalister enten du skriver om nettopp den ene saken som opptar deg eller du ønsker å skrive flere nyheter om alt det vi driver med på Malakoff eller hvis du vil dele noe av all den gode læringen som foregår her med oss andre.

Vi er på jakt etter deg som liker å skrive og som har et engasjement for alt det spennende som skjer rundt på Malakoff og i nærområdet. Vi ønsker oss tekster fra deg som er elev ved skolen. Hva opptar deg? Hva gjør du og dine klassekamerater sammen som gir dere glede i læring i opplæringen?

Mens vi utviklet nettsidene var nettopp dette en idé at disse nettsidene faktisk hører til dere også. Flere elever har ønsket å lese om hva andre elever driver med på Malakoff. Hva skjer? Hva opptar deg? Hvordan skal den gode timen være? Som aktiv elev er det fint at dere kan delta i opplæringen selv. Her får du muligheten!

Kriteriene for å bli journalist på nettsidene er;

• Du må være engasjert og nysgjerrig
  • Du må like å skrive og ta bilder
  • Du er elev på Malakoff vgs

Synes du dette høres spennende ut? Har du lyst til å bidra?
    Ta kontakt med Merete Kildahl eller Ragnvald Hals