Rådgivertjenesten

Rådgiverne kan hjelpe deg med samtaler om skolehverdagen din, karriereveiledning og henvisning til andre hjelpeinstanser.

Hvis du sliter med skoletretthet, fravær eller tristhet; Hvis du trenger hjelp til å finne ut av konflikter, vennskap og trivsel; Hvis du vil ha veiledning til valg av programfag, utdanning og yrke - da er rådgiverne de rette å ta kontakt med.

Rådgiverne på Malakoff  - Klikk for stort bildeDette er de som jobber i elevtjenesten på Malakoff. Fra venstre og bakover; Hanna Maria de Lange, Cecilie Jensen, Karrar Al-amri, Elisabeth Åkerland, Ole Johnny Pedersen, Torill Rygge, Ann-Kristin Eliassen, Inger Kathrine Breifjell, og Lisbeth Melvær. Merete Kildahl

Hver enkelt i elevtjenesten har taushetsplikt om opplysninger, hjemmeforhold, sykdom eller spørsmål av privat karakter. Slik informasjon kan ikke bringes videre før samtykkeerklæring fra elev og/eller foresatte foreligger.

Rådgiverne våre sitter på rådgiverkontoret rett inn til venstre fra hovedinngangen:

Inger Kathrine Breifjell er rådgiver for teknikk og industriell produksjon (TIP), elektrofag, byggfag og kombinasjonsklassene.

Inger Kathrine Breifjell

Telefon // 69 24 22 22

Mobil // 952 76 602

E-post: ingerbr@viken.no

Ann-Kristin Eliassen er rådgiver for studiespesialisering og påbygg.

Ann-Kristin Eliassen

Telefon // 69 24 21 34

Mobil // 472 39 592

E-post: annkristie@viken.no

Lisbeth Melvær er rådgiver for helse- og oppvekstfag.

Lisbeth Melvær

Telefon // 69 24 22 21

Mobil // 482 61 589

E-post: lisbethm@viken.no

Hanna Maria de Lange er spesialpedagogisk rådgiver. Hun kan hjelpe med å henvise til andre hjelpeinstanser og tilrettelegging av undervisning eller spesialundervisning.

Hanna de Lange

Telefon // 69 24 22 20

E-post: hannal@viken.no

Du finner henne på rådgiverkontoret.

Elisabeth Åkerland er sosialfaglig rådgiver. Henne kan du komme til hvis du har behov for hjelp og veiledning i saker som ligger utenfor skolen, men som får konsekvenser for skolegangen din. For eksempel familie og nettverk, bolig- og hjemmeforhold, økonomi og rus. Hun kan også hjelpe deg med henvisning til hjelpeapparater i kommunen.

Elisabeth Åkerland

Telefon // 951 05 859

E-post: elisabeta@viken.no

Du finner henne på B125.

Karrar Al-amri er minoritetsfaglig rådgiver. Du finner ham på A140. Les mer om hva han kan hjelpe deg med her.

Karrar Al-amri

Telefon // 45 97 93 69

E-post:  karrara@viken.no

Ole Johnny (OJ) Pedersen er skolens miljøarbeider, og du finner ham som oftest ute blant elevene. Han er aktivt med i ulike tilstelninger for elevene og har tett kontakt med elevrådet, elevrådsstyret og russestyret. En av hans viktigste oppgave er å få deg til å trives på Malakoff.

Ole-Johnny Pedersen

Telefon // 69 24 22 15