Velkommen til biblioteket

Biblioteket skal være et sted å lære og et sted å være. To elever sitter i biblioteket og jobber - Klikk for stort bilde

Åpningstider

Biblioteket er åpent mandag - torsdag kl 7.45 - 15.30 og fredag kl 7.45 - 14.30.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Biblioteket har bøker, lydbøker, aviser, tidsskrifter og filmer. Vi låner også ut lærebøker og ordbøker på dagslån. Vi hjelper deg gjerne med å finne gode bøker både til skolearbeid og fritid. Vi kan også gi deg råd om informasjonssøk og kildebruk og hjelper deg med å søke, finne og vurdere informasjon.

Vi har mange arbeidsplasser, et stille leserom og tre grupperom. Vanligvis er det også mulighet for å spille sjakk , legge puslespill, farglegge m.m, men siden vi er på gult nivå av smitteverntiltak er det dessverre begrenset tilbud i biblioteket.

Hvem er vi?

Bibliotekarene på Malakoff heter Else Dagfrid og Lone. En dag i uka møter du også Anne Sofie, som er skolens kontorlærling.

Du vil også treffe oss bibliotekarer i klasserommet hvor vi underviser i blant annet informasjonssøk, kildekritikk og kildehenvisninger.

Kom innom, ring oss på tlf. 69 24 22 51 eller send e-post til biblioteket.malakoffvgs@viken.no om du vil ha hjelp eller lurer på noe.

Vi gleder oss til å treffe deg!