009

Det ble både høytidelig og hyggelig da Malakoff satte pris på sine flotte avgangselever mandag 18.juni.

036

Malakoff videregående skole er et sertifisert Miljøfyrtårn. Det betyr at vi har fått godkjent måten vi jobber på i forhold til arbeidsmiljø, avfallhåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

009

Helsefagelevene på vg1 inviterte til festformiddag på Rundhuset i Moss onsdag. Det ble  et hyggelig og vel organisert arrangement.

vinnere 1STUE (2)

Det blir bowling på hele klasse 1STUE. De vant markadagen med klar margin.

031 (2)

17.mai er tog, musikkorps og moro! I år får Malakoff følge av Kambo kor og kamping. Bli med og sett farge på dagen du også!

russ 2018

Eksamenstida nærmer seg. Nedenfor finner du er oversikt over datoene du må merke deg.

NM yrkesfag

Sander Weum Holmberg fra Malakoff vant NM gull i kulde- og varmepumpemontørfaget på Hamar torsdag. Stolte faglærere og hele skolen gratulerer med fantastisk innsats.

Jan-Ivar Braathen (3)

Malakoff har oppdaget noen få falske legeerklæringer og går ut med et lite varsel til elevene. -  I Oslo er en skoleelev dømt til fengsel for bruk av falske legeerklæringer. Det ønsker vi ikke skal skje hos oss, sier assisterende rektor, Jan Ivar Braathen.

Jan-Erik Ingebretsen (3)

Byggfag på Malakoff trenger oppdrag for at elevene skal få øve seg i praksis. Nå etterlyser fagleder Jan-Erik Ingebretsen oppdragsgivere.

Afghanistan Mangfoldige

Malakoff videregående skole har tre slagord: Mestring – Miljø - Mangfold. Torsdag 22.mars skal vi dyrke nettopp dette og synliggjøre både enkeltelever og grupper på skolen vår. For 13.året på rad feirer vi mangfoldet. Årets tema er «This is me» og elevene har valgt sangteksten med samme tittel som årets Mangfoldige-låt.