Malakoff hadde sin egen karrieredag torsdag 30.januar. Mer enn ti ulike høyskoler, folkehøyskoler og universitet i tillegg til forsvaret stilte opp for å svare på spørsmål fra elever som ønsker å ta videre utdanning. - Dette var veldig nyttig. Vi har fått mange gode tips, synes noen av elevene på vg3.

Har du lyst til å gå studiespesialisering og liker aktivitet utenfor klasserommet, da kan det nye programfaget breddeidrett være et tilbud for deg. Fra neste skoleår tilbys dette som et programfag på vg1 på Malakoff.

Fra denne uka kan du få leksehjelp og faglig hjelp i flere fag her på Malakoff. Realfagene tilbyr fortsatt veiledning og støtte på B220, skrivehjelp og engelsk-øving får du nå på biblioteket. Alle tilbudene er hver onsdag fra klokka 14.15.
Benytt dem!

Lurer du på hva Malakoff videregående skole kan tilby av studieretninger og utdanningsmuligheter? Onsdag 5.februar inviterer vi til åpne verksteder og klasserom.

Lurer du på hva du skal bli og hva slags videre utdanning du skal ta? Da kan du få både tips og veiledning på karrieredagen 30.januar. Da kommer studenter og representanter fra flere av Norges utdanningsinstitusjoner til Malakoff.

Synes du det er vanskelig å komme i gang med skriveoppgavene? Trenger du hjelp til å bygge opp gode tekster eller skrive riktig norsk? Biblioteket på Malakoff tilbyr nå alle elever skriveverksted rett etter skoletid på onsdager i 7. og 8.time.

5.februar er det solidaritetsaksjon på Malakoff igjen. Hele skolen skal jobbe til inntekt for caresenteret vi hjelper til å drifte i Giribe i Kenya.

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom 16 -19 år vaksinerer seg mot smittsom hjernehinnebetennelse. Derfor tilbyr vaksineteamet i Moss alle vg2-elever å ta denne vaksinen på skolen.