De nye reglene for fraværsføring i forbindelse med førerprøven gjelder fra skoleåret 2019-2020. Men, det er kun sikkerhetskurs av en viss varighet som kan unntas.

Arbeiderpartiet ble største parti i skolevalget på Malakoff denne uka. På andreplass kom Venstre fulgt av Rødt og FrP

Visste du at de to ordførerne i Moss og Rygge begge er tidligere Malakoff-elever? Både Hanne Tollerud og Inger Lise Skartlien tok sin videregående utdanning her. Fredag stilte de opp på fagdag i samfunnsfag.

Det ble valgdebatt for full sal da ungdomspartiene i Østfold møttes til dyst på Malakoff 28.august.

Onsdag 28.august fra klokka 12.00 – 14.00 skal vi ha valgdebatt og valgtorg på Malakoff.  Ungdomspolitikere fra de ni største partiene kommer og det blir paneldebatt i gymsalen og  valgtorg i foajeen.

Vi tilbyr leksehjelp i alle realfagene på Malakoff. Tilbudet starter onsdag 28.august og fortsetter hver onsdag gjennom hele skoleåret. Her kan du gå både for å få hjelp til det grunnleggende og til å fordype deg!

Vi ønsker velkommen til to foreldremøter.

Tirsdag 27.august er det møte for foresatte til elever på vg1 og vg2. Kl. 18 med start i gymsalen.

Torsdag 29.august er det temamøte om russefeiring for foresatte til elever på vg3. Oppmøte i skolens kantine kl. 18.00. Representanter fra skolens ledelse, politiet og skolehelsetjenesten deltar.

Velkommen!

Papir, blyant og kaffekopp

Mye er nytt for mange. Hvor kan du finne oversikt over hvilken blokk programfaget ditt hører til - og når du skal ha fagdag? Informasjonen ligger under skoledagen og time- og prøveplan her på hjemmesiden vår.

Vi ønsker nye og gamle Malakoffelever velkommen til et nytt og spennende skoleår som starter mandag 19.august i gymsalen.

Elever på Vg1 og i kombinasjonsklasser møter kl. 12.00. Elever på Vg2 og Vg3 møter kl. 09.00.

Vi gleder oss til å møte dere!

Sina Bagherie underholdt på sommeravslutningen med rap.

Alle på Malakoff ønskes god sommer! Fredag 21.juni takket skolens egen miljøarbeider, OJ, for året som er gått med sommeravslutning i gymsalen.