001

- En fantastisk innsats og en utrolig sum! Det sier utdanningsleder Anne May Sandvik Olsen. Elever og ansatte på Malakoff klarte å overgå fjorårets solidaritetsaksjon med 80.000 kroner.

005

Onsdag 7.februar inviterer Malakoff videregående skole til Åpen dag og solidaritetsaksjon. Alle foreldre, søsken og naboer er velkomne. I tillegg er foreldre til elever i 10.klasse i Mosseregionen spesielt invitert.

Borregaard lektor 2

Hva gjør en ingeniør fra Borregaard Industrier i naturfagrommet på Malakoff? Han lærer elevene å lage hudkrem med fibrilert cellulose fra fabrikken i Sarpsborg.

byggfagIMG_6271

9.mars skal Malakoff videregående skole være vertskap for Østfoldmesterskapet i tømring.

bøsser Tumaini2

Vi skal ha vår egen solidaritetsdag på Malakoff 7.februar. Der skal vi gjøre en innsats for barn og unge som har en helt annen hverdag og andre levekår enn oss. I år, som i fjor, går alle innsamlede midler til et eget caresenter i landsbyen Giribe i Kenya.

TILfuglekasser4

- Det føles bra å bidra til solidaritetsdagen. Det sier elevene i byggfagklassen på TILA. De har snekret og malt fuglekasser og skal selge dem til inntekt for skolens prosjekt i Kenya.

Charlotte Sjølie

Snakk om stemmeprakt og fantastiske elever som bidro til en magisk juleavslutning! Fredag inviterte Malakoff til sin tradisjonelle samling i gymsalen ledet an av miljøarbeider OJ.

Mandag var det duket for grøtfest i kantina på Malakoff. Det var utdeling av gratis grøt, og ryktene florerte om marsipangriser til heldige vinnere. Andrine Andresen ble noe overrasket da det plutselig dukket opp en gulrot i grøten sin, og spurte betjeningen i kantina om hva i all verden den gjorde der.

TILA1

Helse- og oppvekstgruppa på TILA inviterte beboere på Melløs bo- og servicesenter til julekafè torsdag. Elevene hadde forberedt seg med hjemmebakt krydderkake, julesanger og egen quiz.

markedsføring Ordfører Hanne Tollerud

Forrige uke presenterte entreprenørskapselevene på vg3 sine byutviklingsidéer på bylab i gågata i Moss sentrum. Det var så bra at ordfører Hanne Tollerud fikk "gåsehud".