mathias e (3)

Mathias er elev på Malakoff vgs. Du har kanskje sett ham. Han sitter i en elektrisk rullestol. Har du hilst på ham? Han svarer deg med øynene eller Tobii’en sin, datamaskinen festet til stolen.

Mangfoldige 2019 025

Det er mye å glede seg over på Malakoff. Glede fra A-Å  var tema under det årlige arrangementet Mangfoldige Malakoff.

Magnus og Torstein

Malakoff tok hele tre gull og en bronse i Østfoldmesterskapet (ØM) i yrkesfag forrige uke.

018

Før vinterferien hadde helsefagarbeiderne på Malakoff skolemesterskap. De måtte takle en gammel dame med demens på direkten foran resten av klassen og to fagdommere.

010

Alle elevene ved Malakoff deltok i solidaritetsaksjonen onsdag. Til og med de få som hadde meldt seg til vanlig skoledag, endte opp med å bidra. - Vi er veldig fornøyde med innsatsen, sier solidaritetskomiteen og skoleledelsen.

bøsser

Bøssene og auksjonsvarene til solidaritetsaksjonen er på plass. Sjekk hva du kan by på.

grill (1)

Disse jentene er klare til både auksjon og solidaritetsaksjon onsdag 13.februar. Denne "supergrillen", blomsterkasser og fuglekasser er noe av hva elevene på Malakoff bidrar med til inntekt for Ogada caresenter i Kenya.

021

Det var fullt både i kantina og i gangen ved elevtjenesten da Malakoff inviterte til egen karrieredag torsdag 31.januar. Enkelte fikk peilet inn skoler de har lyst til å gå.

001

Onsdag 13.februar er det Solidaritetsaksjon på Malakoff. Som de forrige to årene har skolen valgt et eget prosjekt i Kenya som mål for innsatsen. Elevene må velge på hvilken måte de ønsker å bidra til at barna ved Ogada carecenter fortsatt skal ha et trygt hjem.