NM yrkesfag

Sander Weum Holmberg fra Malakoff vant NM gull i kulde- og varmepumpemontørfaget på Hamar torsdag. Stolte faglærere og hele skolen gratulerer med fantastisk innsats.

Jan-Ivar Braathen (3)

Malakoff har oppdaget noen få falske legeerklæringer og går ut med et lite varsel til elevene. -  I Oslo er en skoleelev dømt til fengsel for bruk av falske legeerklæringer. Det ønsker vi ikke skal skje hos oss, sier assisterende rektor, Jan Ivar Braathen.

Jan-Erik Ingebretsen (3)

Byggfag på Malakoff trenger oppdrag for at elevene skal få øve seg i praksis. Nå etterlyser fagleder Jan-Erik Ingebretsen oppdragsgivere.

Afghanistan Mangfoldige

Malakoff videregående skole har tre slagord: Mestring – Miljø - Mangfold. Torsdag 22.mars skal vi dyrke nettopp dette og synliggjøre både enkeltelever og grupper på skolen vår. For 13.året på rad feirer vi mangfoldet. Årets tema er «This is me» og elevene har valgt sangteksten med samme tittel som årets Mangfoldige-låt.

ØM bygg4

Det ble andreplass og sølv til Torkil Dyhr Petersen fra Malakoff i Østfoldmesterskapet i tømring fredag.

ØM sveis 2018

Malakoffs elever gjør det bra i Østfoldmesterskapene i yrkesfag.

ØMtømring

Fredag 9. mars skal det snekres etter alle kunstens regler i byggfaghallen på Malakoff videregående skole. Årets beste tømrer fra skolene i Østfold skal kåres. Vinneren går videre til Norgesmesterskapet på Elverum.

001

- En fantastisk innsats og en utrolig sum! Det sier utdanningsleder Anne May Sandvik Olsen. Elever og ansatte på Malakoff klarte å overgå fjorårets solidaritetsaksjon med 80.000 kroner.

005

Onsdag 7.februar inviterer Malakoff videregående skole til Åpen dag og solidaritetsaksjon. Alle foreldre, søsken og naboer er velkomne. I tillegg er foreldre til elever i 10.klasse i Mosseregionen spesielt invitert.

Borregaard lektor 2

Hva gjør en ingeniør fra Borregaard Industrier i naturfagrommet på Malakoff? Han lærer elevene å lage hudkrem med fibrilert cellulose fra fabrikken i Sarpsborg.