026b

Alle på Malakoff ønskes god sommer! Fredag 21.juni takket skolens egen miljøarbeider, OJ, for året som er gått med sommeravslutning i gymsalen.

038

Prisen "Årets medelev" ble for første gang delt ut på Malakoff mandag 17.juni. Vinneren er nominert og stemt fram av sine medelever og ble Balint Pal Simon fra 3STUE. Vi gratulerer!

VG3avslutning2019 4

Det ble høytidelig feiring av avgangselevene ved Malakoff mandag 17.juni. Både elever og lærere fikk godord og lykkeønskninger på veien videre.

Lærebøker og skolepc 1

IT-avdelingen og biblioteket minner om at det er mulig å levere skole-pc og skolebøker hver dag frem til 21.6. Det er ca 370 elever som ikke har levert skole-pc og halvparten har levert skolebøker. Dersom alle dere tenker å levere på fredag 21. så blir det veldig lang kø. Vi håper å se mange av dere før det.

Kunnskap 1

Det er trukket ut 13 partier til muntlig eksamen for Vg3 studiespesialisering og VG3 påbygg 7.juni. Dere kan klikke på lenka under for å se hvilke fag og elever som kommer opp. Det er også oppslag ved hovedinngangen.

VG1 studiespesialisering og VG1 yrkesfag er ikke trukket ut til muntlig eksamen denne gangen.

for å se fag og navn

Lærebøker og skolepc 1

Biblioteket og IT-avdelingen holder åpent for innlevering av bøker og pc-er fra 7.juni. Siste frist for innlevering er 21.juni. Det er viktig for IT-avdelingen og biblioteket at dere leverer så fort dere har mulighet, eller at dere kommer til avtalt tid. Elevskap må også tømmes før 21.juni.

Lykke til med innspurten!

elev_sommerskole

Har du ikke bestått matematikk og naturfag for yrkesfag? Da bør du melde deg på årets sommerskole. Det er gratis å delta.

Erasmusbesøk_mai19_1

Malakoff har hele denne uka hatt besøk fra seks land i Europa gjennom EU-prosjektet Erasmus+.

papirogblyant_iStock_1000

Her kan du lese om hvilke regler som gjelder og hva du må forholde deg til hvis du kommer opp til eksamen våren 2019.