20180919hankø2b

Hvordan kan vi gjøre Malakoff til en enda bedre skole å gå på? Det var fokus da årets elevråd på var på to dagers seminar på Hankø fjordhotell i Fredrikstad.

050

Onsdag besøkte statsminister Erna Solberg Malakoff videregående skole. Kombinasjonsklassen og integrering var i fokus.

science onsd (8)

Den første science onsdagen ble godt besøkt. Nå håper realfagslærerne at flere vil stikke innom for å få hjelp, utfordringer eller inspirasjon.

skolebokogtavle_1000_shutterstock

Tenker du på å utdanne deg videre? Da kan du søke på et av de lokale stipendene som tilbys.

realIMG_6517

Malakoff inviterer til science onsdager framover. Her kan du få hjelp med lekser og fag, og få innblikk i realfagene med forsøk og moro.

gymIMG_6827

Tirsdag 28.august er alle foresatte til elever på vg1 og vg2 velkomne til informasjonsmøte om skoleåret. Torsdag 30.august er det møte for foresatte på vg3.

kjokkenIMG_6674

Mandag 20.august er det klart for skolestart igjen. Alle er velkomne til oppstart i gymsalen.

IMG_4553

Alle Malakoffere ønskes god sommer! Tradisjonen tro ble skoleåret avsluttet med eget sommershow i regi av miljøarbeider OJ. Tryllekunst med rektor var ett av innslagene.

009

Det ble både høytidelig og hyggelig da Malakoff satte pris på sine flotte avgangselever mandag 18.juni.