Elevene i norske skoler skal kunne si hva de mener om skolehverdagen sin. Derfor gjennomfører Utdanningsdirektoratet hvert år den store elevundersøkelsen.

Skolen tilbyr ekstra hjelp og trening til elever og privatister som skal opp til eksamen i matematikk og naturfag nå i november og desember.

Se oversikten under for dato og tid.

Malakoff setter farge på veggene sine. Vi monterer veggtapeter med elevbilder på. Kanskje kjenner du igjen noen av dem?l

To elever og lærerer fra Malakoff har nylig deltatt i EU-utveksling til Lund sør i Sverige. Der møtte de representanter fra hele Europa.

Malakoff har en egen strikkegruppe som strikker til prosjektet vi støtter i Giribe i Kenya. Møt opp i storefri på mandager, er oppfordringen fra Lone på biblioteket.

Kalender

I tillegg til studielån kan du søke om å få stipend i Norge. Mulighetene er mange, også til lokale legat. Ett av dem er Sigrid Nores legat.

Styret i elevrådet for dette skoleåret er valgt. Her ser du de engasjerte styremedlemmene:

Det skjer mye spennende og kreativt på fagdagene på Malakoff. Markedsføring og entrepenørskap hadde innovasjonscamp 27.september.

Elevene på Malakoff fikk et multimedieshow fullspekket av informasjon om blant annet solsystemet vårt og sorte hull da Anne Mette Sannes og Knut Jørgen Røed Ødegaard var på besøk.

Sina Baghen fra 1TIPA vant talekonkurransen Ta ordet! på Malakoff mandag 23.september. Han hadde både et sterkt budskap og brukte retorikk etter alle kunstens regler.