003

Fyll, rus og lovbrudd - og konsekvenser av det, var tema da politiet besøkte russen på Malakoff mandag.

helse oppgave 1 (3)

2HESA har laget modeller av apotek, legekontor og tannklinikk. Du kan se dem utstilt i biblioteket.

stuspIMG_6206

Formålet med Elevundersøkelsen er at elever skal få si sin mening om læring og trivsel på skolen. I uke 48 skal den gjennomføres på Malakoff.

012

Mandag 12.november var det utviklingsdag for lærerne på Malakoff. Sammen med kolleger fra Kirkeparken vgs fikk de faglig påfyll med blant annet pensjonert NRK-nestor og Russland ekspert Hans-Wilhelm Steinfeld.

Politi og rektor vg3

Alle vg3 klasser på Malakoff får besøk av politiet i uke 47. De vil sammen med skolen informere om russefeiring og konsekvenser. Hensikten er å forebygge uønskede hendelser.

helsefagarbeider på jobb

- Jeg er så stolt av praksiselevene mine. De gjør en fantastisk jobb, sier faglærer Heidi Østli på Malakoff. Denne gangen sikter hun til elevene på Ryggeheimen sykehjem.

utdanningsmesse2018 3

Malakoff bidro til å vise ungdommer i Østfold hva de har av muligheter når de skal søke seg til videregående utdanning. Årets utdanningsmesse for ungdomsskoleelever var i år i Kongstenhallen i Fredrikstad.

Bannerbilde_nettside_Fylkesvåpen_utekst_1000

Den nye fylkeskommunen, Viken, som Østfold blir en del av trenger et nytt fylkesvåpen. Har du en idè? Send inn et forslag!

052

Fram til jul tilbyr helsestasjonen i Moss og vaksinekontoret to ulike vaksiner til ungdom på videregående skoler. Den ene er HPV vaksine til jenter, den andre er russevaksinen mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Psykisk helse Kampanjebilde 2018

Onsdag 10.oktober er det verdensdagen for psykisk helse. I år er det «Vær raus» som er tema. Malakoff markerer dagen med oppfordring til alle om å vise raushet i hverdagen.