Lærebøker og skolepc 1

Biblioteket og IT-avdelingen holder åpent for innlevering av bøker og pc-er fra 7.juni. Siste frist for innlevering er 21.juni. Det er viktig for IT-avdelingen og biblioteket at dere leverer så fort dere har mulighet, eller at dere kommer til avtalt tid. Elevskap må også tømmes før 21.juni.

Lykke til med innspurten!

elev_sommerskole

Har du ikke bestått matematikk og naturfag for yrkesfag? Da bør du melde deg på årets sommerskole. Det er gratis å delta.

Erasmusbesøk_mai19_1

Malakoff har hele denne uka hatt besøk fra seks land i Europa gjennom EU-prosjektet Erasmus+.

papirogblyant_iStock_1000

Her kan du lese om hvilke regler som gjelder og hva du må forholde deg til hvis du kommer opp til eksamen våren 2019.

17

Her kan du se hele programmet for Moss: 17.mai program

009

Vet du hva en arkade-spillmaskin er? Vg3 dataelektroniker har laget sin egen, både innmat og den ytre kassa er 100 prosent egenprodusert!

001

- Det er viktig å øve så realistisk som mulig. Derfor har vi øvelse i akutt livredning i Nesparken, sier lærer Geir Hellberg på 2AMBA.

Bøker til eksamensforberedelse 1

Trenger du eksamenstrening, tips og råd? Da kan du ta deg en tur innom biblioteket.

lunsjforedrag_bib_stian

Siste lunsjforedrag i biblioteket før ferien ble godt besøkt av elever og lærere. Konspirasjonsteorier sto på programmet.

NMkulde_kake20193

Fredag feiret vg2 i kulde- og varmepumpeteknikk klassens gullgutt med marsipankake. Martin Rokstad vant norgesmesterskapet i sitt yrkesfag rett før påske. Klassen satte pris på kake og feiret gjerne klassekameraten sin.