Mandag var det duket for grøtfest i kantina på Malakoff. Det var utdeling av gratis grøt, og ryktene florerte om marsipangriser til heldige vinnere. Andrine Andresen ble noe overrasket da det plutselig dukket opp en gulrot i grøten sin, og spurte betjeningen i kantina om hva i all verden den gjorde der.

Caroline Christensen og Morten Austestad Røse hadde forberedt julekafeen godt.

Helse- og oppvekstgruppa på TILA inviterte beboere på Melløs bo- og servicesenter til julekafè torsdag. Elevene hadde forberedt seg med hjemmebakt krydderkake, julesanger og egen quiz.

Ordfører Hanne Tollerud var fornøyd med tilbakemeldingene fra Malakoff elevenes undersøkelser.

Forrige uke presenterte entreprenørskapselevene på vg3 sine byutviklingsidéer på bylab i gågata i Moss sentrum. Det var så bra at ordfører Hanne Tollerud fikk "gåsehud".

Tobias, Stine og Julie sikret seg alle de tre premiene i julekahooten til Lone og Line på biblioteket.

Stine, Tobias og Julie fra 2AMBA utklasset nesten 70 andre deltakere i bibliotekets julekahoot torsdag. De gjorde rett og slett rent bord og sikret klassen søtsaker i store mengder.

Realfagene med blant annet kjemi blir presentert på fagtorget.

Vet du hvilke fag du ønsker å velge neste skoleår? Onsdag 13. desember er det fagtorg for elevene på VG1 studiespesialisering. Da vil alle programfagene bli presentert på egne stands i biblioteket.

Emilie jubler for 15 000 kroner

Hun deltok i en konkurranse om trygghet i trafikken i regi av Trygg trafikk - og vant 15 000 kroner. Emilie Sofie Kristiansen i 1STUB ble overrasket og glad over stipendet da miljøarbeider Ole Johnny (OJ) Pedersen fortalte henne nyheten.

PK åpner utstilling på Inspiria

Det ble proteinrik lunsj på de tøffeste elevene fra STUSP vg1 da de besøkte Inspiria science center. Stekte sirisser sto på menyen under showet som åpnet utstillingen Prosjekt Fantasi - om barn og unge som oppfinnere av framtiden.