Det er klart for gode skoledager på Malakoff igjen.

Mandag 20.august er det klart for skolestart igjen. Alle er velkomne til oppstart i gymsalen.

Rekotr Sigrid Sandvand var tryllekunstnerens assistent.

Alle Malakoffere ønskes god sommer! Tradisjonen tro ble skoleåret avsluttet med eget sommershow i regi av miljøarbeider OJ. Tryllekunst med rektor var ett av innslagene.

Fire elever som oppnådde beste resultater og minst fravær i løpet av sine tre skoleår på Malakoff videregående skole.

Det ble både høytidelig og hyggelig da Malakoff satte pris på sine flotte avgangselever mandag 18.juni.

Pål Qvigstad-Jensen er byggforvalter på Malakoff og sørger for at vi får beholde sertifikatet som Miljøfyrtårn, blant annet ved å sørge for riktig avfallshåndtering.

Malakoff videregående skole er et sertifisert Miljøfyrtårn. Det betyr at vi har fått godkjent måten vi jobber på i forhold til arbeidsmiljø, avfallhåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

Helsefagelevene (i gule trøyer) var vertskap for 35 eldre fra bo- og servicesentrene i Moss.

Helsefagelevene på vg1 inviterte til festformiddag på Rundhuset i Moss onsdag. Det ble  et hyggelig og vel organisert arrangement.

1STUE vant bowling for hele klassen. De hadde fullt fokus og god innsats på markadagen.

Det blir bowling på hele klasse 1STUE. De vant markadagen med klar margin.

Ikke la russen sette farge på 17.mai toget alene. Bli med å gå du også!

17.mai er tog, musikkorps og moro! I år får Malakoff følge av Kambo kor og kamping. Bli med og sett farge på dagen du også!

Fornøyde unger har fått et trygt sted å bo i caresenteret i Giribe, som Malakoff vgs har samlet inn penger til.

Caresenteret som Malakoff vgs har samlet inn penger til i Giribe i Kenya, er ferdigstilt. Et titalls fornøyde barn har fått et trygt sted å bo.

Elevene fra VG3 STUSP er snart ferdige med tre år videregående utdanning. Nå gjenstår snart bare eksamen.

Eksamenstida nærmer seg. Nedenfor finner du er oversikt over datoene du må merke deg.

Sander Weum Holmberg tok gull i elev NM på Hamar. Fredag ble han feiret med kake i verkstedet på Malakoff. Klassekamerat Tobias Sørlie fra 2KVTA som også deltok i NM holder kaka. Sander har godt grep om pokalen sin.

Sander Weum Holmberg fra Malakoff vant NM gull i kulde- og varmepumpemontørfaget på Hamar torsdag. Stolte faglærere og hele skolen gratulerer med fantastisk innsats.