Elevene fra VG3 STUSP er snart ferdige med tre år videregående utdanning. Nå gjenstår snart bare eksamen.

Eksamenstida nærmer seg. Nedenfor finner du er oversikt over datoene du må merke deg.

Sander Weum Holmberg tok gull i elev NM på Hamar. Fredag ble han feiret med kake i verkstedet på Malakoff. Klassekamerat Tobias Sørlie fra 2KVTA som også deltok i NM holder kaka. Sander har godt grep om pokalen sin.

Sander Weum Holmberg fra Malakoff vant NM gull i kulde- og varmepumpemontørfaget på Hamar torsdag. Stolte faglærere og hele skolen gratulerer med fantastisk innsats.

- Elevene må være oppmerksomme på at forfalsking er et alvorlig lovbrudd, sier assisterende rektor Jan-Ivar Braathen.

Malakoff har oppdaget noen få falske legeerklæringer og går ut med et lite varsel til elevene. -  I Oslo er en skoleelev dømt til fengsel for bruk av falske legeerklæringer. Det ønsker vi ikke skal skje hos oss, sier assisterende rektor, Jan Ivar Braathen.

Fagleder Jan-Erik Ingebretsen trenger oppdragsgivere slik at byggfagelevene kan få trene på fagene sine.

Byggfag på Malakoff trenger oppdrag for at elevene skal få øve seg i praksis. Nå etterlyser fagleder Jan-Erik Ingebretsen oppdragsgivere.

Elever med bakgrunn fra Afganistan viser seg fram på Mangfoldige Malakoff i 2017.

Malakoff videregående skole har tre slagord: Mestring – Miljø - Mangfold. Torsdag 22.mars skal vi dyrke nettopp dette og synliggjøre både enkeltelever og grupper på skolen vår. For 13.året på rad feirer vi mangfoldet. Årets tema er «This is me» og elevene har valgt sangteksten med samme tittel som årets Mangfoldige-låt.

Torkil Dyhr Petersen (i midten) tok sølv i ØM i tømring. Petter Krog (t.h.) vant konkurransen og BenjaminBrynildsen tok tredjeplass.

Det ble andreplass og sølv til Torkil Dyhr Petersen fra Malakoff i Østfoldmesterskapet i tømring fredag.

Malakoffs elever gjør det bra i Østfoldmesterskapene i yrkesfag.

Torkil Dyhr Petersen (f.v.), galeder Jan-Erik Ingebretsen, faglærer Eivind Bergstrøm og Robin Sosnowski gleder seg til ØM i tømring.

Fredag 9. mars skal det snekres etter alle kunstens regler i byggfaghallen på Malakoff videregående skole. Årets beste tømrer fra skolene i Østfold skal kåres. Vinneren går videre til Norgesmesterskapet på Elverum.

Elevene på Malakoff kan juble for innsatsen sin og ny rekordinnsamling på Solidaritetsaksjonen.

- En fantastisk innsats og en utrolig sum! Det sier utdanningsleder Anne May Sandvik Olsen. Elever og ansatte på Malakoff klarte å overgå fjorårets solidaritetsaksjon med 80.000 kroner.

Da Jesper Engvik Skovdahl fikk sjansen til å reise til Kenya, grep han den. Det som møtte han var et land med store utfordringer og utbredt fattigdom, men livsgleden han møtte kommer han til å huske hele livet.
Forfatter: Ida Solberg Lyby