Elevene Jens Opperud (f.v.), Vendel Hansen og Kristine Eliassen fra 1STUB fikk undervisning av Endre Steinbru fra Borregaard Industrier på fagdagen i naturfag.

Hva gjør en ingeniør fra Borregaard Industrier i naturfagrommet på Malakoff? Han lærer elevene å lage hudkrem med fibrilert cellulose fra fabrikken i Sarpsborg.

9.mars blir det Østfoldmesterskap i tømring i byggfaghallen på Malakoff.

9.mars skal Malakoff videregående skole være vertskap for Østfoldmesterskapet i tømring.

- Bli med. Vær solidariske! Oppfordrer disse elevene og miljøarbeider OJ på Malakoff.

Vi skal ha vår egen solidaritetsdag på Malakoff 7.februar. Der skal vi gjøre en innsats for barn og unge som har en helt annen hverdag og andre levekår enn oss. I år, som i fjor, går alle innsamlede midler til et eget caresenter i landsbyen Giribe i Kenya.

Elevene og lærerne på TIL lager fuglekasser til salg og auksjonen på solidaritetsdagen.

- Det føles bra å bidra til solidaritetsdagen. Det sier elevene i byggfagklassen på TILA. De har snekret og malt fuglekasser og skal selge dem til inntekt for skolens prosjekt i Kenya.

Charlotte Sjølie

Snakk om stemmeprakt og fantastiske elever som bidro til en magisk juleavslutning! Fredag inviterte Malakoff til sin tradisjonelle samling i gymsalen ledet an av miljøarbeider OJ.

Mandag var det duket for grøtfest i kantina på Malakoff. Det var utdeling av gratis grøt, og ryktene florerte om marsipangriser til heldige vinnere. Andrine Andresen ble noe overrasket da det plutselig dukket opp en gulrot i grøten sin, og spurte betjeningen i kantina om hva i all verden den gjorde der.

Caroline Christensen og Morten Austestad Røse hadde forberedt julekafeen godt.

Helse- og oppvekstgruppa på TILA inviterte beboere på Melløs bo- og servicesenter til julekafè torsdag. Elevene hadde forberedt seg med hjemmebakt krydderkake, julesanger og egen quiz.

Ordfører Hanne Tollerud var fornøyd med tilbakemeldingene fra Malakoff elevenes undersøkelser.

Forrige uke presenterte entreprenørskapselevene på vg3 sine byutviklingsidéer på bylab i gågata i Moss sentrum. Det var så bra at ordfører Hanne Tollerud fikk "gåsehud".

Tobias, Stine og Julie sikret seg alle de tre premiene i julekahooten til Lone og Line på biblioteket.

Stine, Tobias og Julie fra 2AMBA utklasset nesten 70 andre deltakere i bibliotekets julekahoot torsdag. De gjorde rett og slett rent bord og sikret klassen søtsaker i store mengder.

Realfagene med blant annet kjemi blir presentert på fagtorget.

Vet du hvilke fag du ønsker å velge neste skoleår? Onsdag 13. desember er det fagtorg for elevene på VG1 studiespesialisering. Da vil alle programfagene bli presentert på egne stands i biblioteket.