Tobias, Stine og Julie sikret seg alle de tre premiene i julekahooten til Lone og Line på biblioteket.

Stine, Tobias og Julie fra 2AMBA utklasset nesten 70 andre deltakere i bibliotekets julekahoot torsdag. De gjorde rett og slett rent bord og sikret klassen søtsaker i store mengder.

Realfagene med blant annet kjemi blir presentert på fagtorget.

Vet du hvilke fag du ønsker å velge neste skoleår? Onsdag 13. desember er det fagtorg for elevene på VG1 studiespesialisering. Da vil alle programfagene bli presentert på egne stands i biblioteket.

Emilie jubler for 15 000 kroner

Hun deltok i en konkurranse om trygghet i trafikken i regi av Trygg trafikk - og vant 15 000 kroner. Emilie Sofie Kristiansen i 1STUB ble overrasket og glad over stipendet da miljøarbeider Ole Johnny (OJ) Pedersen fortalte henne nyheten.

PK åpner utstilling på Inspiria

Det ble proteinrik lunsj på de tøffeste elevene fra STUSP vg1 da de besøkte Inspiria science center. Stekte sirisser sto på menyen under showet som åpnet utstillingen Prosjekt Fantasi - om barn og unge som oppfinnere av framtiden.