009

Vet du hva en arkade-spillmaskin er? Vg3 dataelektroniker har laget sin egen, både innmat og den ytre kassa er 100 prosent egenprodusert!

001

- Det er viktig å øve så realistisk som mulig. Derfor har vi øvelse i akutt livredning i Nesparken, sier lærer Geir Hellberg på 2AMBA.

Bøker til eksamensforberedelse 1

Trenger du eksamenstrening, tips og råd? Da kan du ta deg en tur innom biblioteket.

lunsjforedrag_bib_stian

Siste lunsjforedrag i biblioteket før ferien ble godt besøkt av elever og lærere. Konspirasjonsteorier sto på programmet.

NMkulde_kake20193

Fredag feiret vg2 i kulde- og varmepumpeteknikk klassens gullgutt med marsipankake. Martin Rokstad vant norgesmesterskapet i sitt yrkesfag rett før påske. Klassen satte pris på kake og feiret gjerne klassekameraten sin.

GOT

Til alle GOT fans: Mandag 29.april blir kvelden viet til Game of Thrones i auditoriet på Malakoff. Elever i 2STUD og lærer Stian Bernhard Syversen inviterer.

trafikkdag_russen2019_3

Torsdag var det trafikkdag for russen i Moss utenfor Melløs stadion. Malakoff-russen deltok ivrig.

Gull_Martin Rokstad2019

Martin Rokstad fra Malakoff tok gull i skole-NM for yrkesfag i kulde- og varmepumpeteknikk torsdag 11.april.

erasmus tre

Malakoff er med i et europeisk utvekslingsprogram som heter "Tradisjon over grenser". De landene som skal besøkes neste skoleår er Ungarn og Sverige. Går du på studiespesialisering og har lyst til å bli med? Ta kontakt med Hanne.

mathias e (3)

Mathias er elev på Malakoff vgs. Du har kanskje sett ham. Han sitter i en elektrisk rullestol. Har du hilst på ham? Han svarer deg med øynene eller Tobii’en sin, datamaskinen festet til stolen.