052

Fram til jul tilbyr helsestasjonen i Moss og vaksinekontoret to ulike vaksiner til ungdom på videregående skoler. Den ene er HPV vaksine til jenter, den andre er russevaksinen mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Psykisk helse Kampanjebilde 2018

Onsdag 10.oktober er det verdensdagen for psykisk helse. I år er det «Vær raus» som er tema. Malakoff markerer dagen med oppfordring til alle om å vise raushet i hverdagen.

022

Ni elever på TILA lager egen elevbedrift. Hos dem kan du bestille nybakte kaker til helga. Sweet Cakes kaller de bedriften sin.

20180919hankø2b

Hvordan kan vi gjøre Malakoff til en enda bedre skole å gå på? Det var fokus da årets elevråd på var på to dagers seminar på Hankø fjordhotell i Fredrikstad.

050

Onsdag besøkte statsminister Erna Solberg Malakoff videregående skole. Kombinasjonsklassen og integrering var i fokus.

science onsd (8)

Den første science onsdagen ble godt besøkt. Nå håper realfagslærerne at flere vil stikke innom for å få hjelp, utfordringer eller inspirasjon.

skolebokogtavle_1000_shutterstock

Tenker du på å utdanne deg videre? Da kan du søke på et av de lokale stipendene som tilbys.

realIMG_6517

Malakoff inviterer til science onsdager framover. Her kan du få hjelp med lekser og fag, og få innblikk i realfagene med forsøk og moro.

gymIMG_6827

Tirsdag 28.august er alle foresatte til elever på vg1 og vg2 velkomne til informasjonsmøte om skoleåret. Torsdag 30.august er det møte for foresatte på vg3.