Kalender

I tillegg til studielån kan du søke om å få stipend i Norge. Mulighetene er mange, også til lokale legat. Ett av dem er Sigrid Nores legat.

Styret i elevrådet for dette skoleåret er valgt. Her ser du de engasjerte styremedlemmene:

Det skjer mye spennende og kreativt på fagdagene på Malakoff. Markedsføring og entrepenørskap hadde innovasjonscamp 27.september.

Elevene på Malakoff fikk et multimedieshow fullspekket av informasjon om blant annet solsystemet vårt og sorte hull da Anne Mette Sannes og Knut Jørgen Røed Ødegaard var på besøk.

Sina Baghen fra 1TIPA vant talekonkurransen Ta ordet! på Malakoff mandag 23.september. Han hadde både et sterkt budskap og brukte retorikk etter alle kunstens regler.

De nye reglene for fraværsføring i forbindelse med førerprøven gjelder fra skoleåret 2019-2020. Men, det er kun sikkerhetskurs av en viss varighet som kan unntas.

Arbeiderpartiet ble største parti i skolevalget på Malakoff denne uka. På andreplass kom Venstre fulgt av Rødt og FrP

Visste du at de to ordførerne i Moss og Rygge begge er tidligere Malakoff-elever? Både Hanne Tollerud og Inger Lise Skartlien tok sin videregående utdanning her. Fredag stilte de opp på fagdag i samfunnsfag.

Det ble valgdebatt for full sal da ungdomspartiene i Østfold møttes til dyst på Malakoff 28.august.

Onsdag 28.august fra klokka 12.00 – 14.00 skal vi ha valgdebatt og valgtorg på Malakoff.  Ungdomspolitikere fra de ni største partiene kommer og det blir paneldebatt i gymsalen og  valgtorg i foajeen.