Små boller og telysholdere laget med ballonger og sement, er tilrettelagt avdelings siste produkter. Nå vil elevbedriften selge dem som julegaver.

Du kan få inntil 35.000 kroner over fem år til studiene dine ved å søke på det lokale stipendet M. Peterson & Søns Fond til Arbeidslivets Fremme.

Erling Magne Danielsen fra påbygg vant 15.000 kroner i konkurransen til Trygg Trafikk #erdusikker. Nå sparer han til egen bil.

Klasse 1stua, internasjonal klasse, har vært på tur til Eindhoven i Nederland. Turen er en del av et utvekslingsprosjekt mellom Nederland og Norge.

Elevene i norske skoler skal kunne si hva de mener om skolehverdagen sin. Derfor gjennomfører Utdanningsdirektoratet hvert år den store elevundersøkelsen.

Skolen tilbyr ekstra hjelp og trening til elever og privatister som skal opp til eksamen i matematikk og naturfag nå i november og desember.

Se oversikten under for dato og tid.

Malakoff setter farge på veggene sine. Vi monterer veggtapeter med elevbilder på. Kanskje kjenner du igjen noen av dem?l

To elever og lærerer fra Malakoff har nylig deltatt i EU-utveksling til Lund sør i Sverige. Der møtte de representanter fra hele Europa.