Papir, blyant og kaffekopp

Her kan du lese om hvilke regler som gjelder og hva du må forholde deg til hvis du kommer opp til eksamen våren 2019.

Her kan du se hele programmet for Moss: 17.mai program

VG3 datateknikk, med lærer Ørjan Fagermoen, har laget sin egen arkade-spillmaskin. Mario er med.

Vet du hva en arkade-spillmaskin er? Vg3 dataelektroniker har laget sin egen, både innmat og den ytre kassa er 100 prosent egenprodusert!

2AMBA hadde realistisk redningsøvelse i Nesparken torsdag.

- Det er viktig å øve så realistisk som mulig. Derfor har vi øvelse i akutt livredning i Nesparken, sier lærer Geir Hellberg på 2AMBA.

Trenger du eksamenstrening, tips og råd? Da kan du ta deg en tur innom biblioteket.

Stian Syversen holdt lunsjforedrag om konspirasjonsteorier.

Siste lunsjforedrag i biblioteket før ferien ble godt besøkt av elever og lærere. Konspirasjonsteorier sto på programmet.

Martin Rokstad ble feiret med kake av klassekameratene i VG2 kulde- og varmepumpeteknikk sist fredag.

Fredag feiret vg2 i kulde- og varmepumpeteknikk klassens gullgutt med marsipankake. Martin Rokstad vant norgesmesterskapet i sitt yrkesfag rett før påske. Klassen satte pris på kake og feiret gjerne klassekameraten sin.

Det blir GOT kveld på Malakoff.

Til alle GOT fans: Mandag 29.april blir kvelden viet til Game of Thrones i auditoriet på Malakoff. Elever i 2STUD og lærer Stian Bernhard Syversen inviterer.

Russen fikk se hva fart og uforsiktighet i trafikken kan føre til.

Torsdag var det trafikkdag for russen i Moss utenfor Melløs stadion. Malakoff-russen deltok ivrig.

Martin Rokstad fra Malakoff vgs tok gull i skole-NM.

Martin Rokstad fra Malakoff tok gull i skole-NM for yrkesfag i kulde- og varmepumpeteknikk torsdag 11.april.