bøsser

Bøssene og auksjonsvarene til solidaritetsaksjonen er på plass. Sjekk hva du kan by på.

grill (1)

Disse jentene er klare til både auksjon og solidaritetsaksjon onsdag 13.februar. Denne "supergrillen", blomsterkasser og fuglekasser er noe av hva elevene på Malakoff bidrar med til inntekt for Ogada caresenter i Kenya.

021

Det var fullt både i kantina og i gangen ved elevtjenesten da Malakoff inviterte til egen karrieredag torsdag 31.januar. Enkelte fikk peilet inn skoler de har lyst til å gå.

001

Onsdag 13.februar er det Solidaritetsaksjon på Malakoff. Som de forrige to årene har skolen valgt et eget prosjekt i Kenya som mål for innsatsen. Elevene må velge på hvilken måte de ønsker å bidra til at barna ved Ogada carecenter fortsatt skal ha et trygt hjem.

karrieredag plakat

Torsdag 31. januar 2019 skal vi ha karrieredag på Malakoff for alle skolens elever.

Vi får besøk av 10 norske universiteter.

kantine IMG_6779

Formålet med ungdataundersøkelsen er å gi ungdommer som går på videregående skole i Østfold mulighet til å fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø.

Helsesøstre Moss kommune

Alle elever på vg2 i de videregående skolene i Moss tilbys gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse. Et eget helsesøsterteam stiller opp både på Malakoff og Kirkeparken videregående skoler i mars.

stuspIMG_6206

• Tid: torsdag 10. januar kl. 18
• Sted: Den store kantina

029

Fredag ble det juleavslutning med OJs juleshow i gymsalen. Med glimt fra scenen ønskes alle Malakoffere en god juleferie og en god start på det nye året!

005

Onsdag var det julegrøtservering til den store gullmedaljen på Malakoff vgs. Hele ledelsen jobbet med å klargjøre og servere grøt til elever og lærere. Forhåpentligvis en god forsmak på en fin juletid for alle.