005

Onsdag var det julegrøtservering til den store gullmedaljen på Malakoff vgs. Hele ledelsen jobbet med å klargjøre og servere grøt til elever og lærere. Forhåpentligvis en god forsmak på en fin juletid for alle.

byggklassen1 2018

Byggklassen på tilrettelagt avdeling (TILA) på Malakoff har hele høsten jobbet på klubbhuset til Vestby Jeger- og Fiskerforening på Ødemørk i Hølen. - De har gjort en flott jobb, sier Robert Askland.

006

Hvordan bore og gjenge opp i mekanisk industri? Gutta på TIP instruerer - nå også på film som skal ut til hele landet i ndla.no.

skolebokogtavle_1000_shutterstock

Onsdag 5.desember får vg2 informasjon om valg av fag til neste skoleår.

003

Fyll, rus og lovbrudd - og konsekvenser av det, var tema da politiet besøkte russen på Malakoff mandag.

modeller (2)

2HESA har laget modeller av apotek, legekontor og tannklinikk. Du kan se dem utstilt i biblioteket.

stuspIMG_6206

Formålet med Elevundersøkelsen er at elever skal få si sin mening om læring og trivsel på skolen. I uke 48 skal den gjennomføres på Malakoff.

012

Mandag 12.november var det utviklingsdag for lærerne på Malakoff. Sammen med kolleger fra Kirkeparken vgs fikk de faglig påfyll med blant annet pensjonert NRK-nestor og Russland ekspert Hans-Wilhelm Steinfeld.

Politi og rektor vg3

Alle vg3 klasser på Malakoff får besøk av politiet i uke 47. De vil sammen med skolen informere om russefeiring og konsekvenser. Hensikten er å forebygge uønskede hendelser.

helsefagarbeider på jobb

- Jeg er så stolt av praksiselevene mine. De gjør en fantastisk jobb, sier faglærer Heidi Østli på Malakoff. Denne gangen sikter hun til elevene på Ryggeheimen sykehjem.