gymIMG_6827

Tirsdag 28.august er alle foresatte til elever på vg1 og vg2 velkomne til informasjonsmøte om skoleåret. Torsdag 30.august er det møte for foresatte på vg3.

kjokkenIMG_6674

Mandag 20.august er det klart for skolestart igjen. Alle er velkomne til oppstart i gymsalen.

IMG_4553

Alle Malakoffere ønskes god sommer! Tradisjonen tro ble skoleåret avsluttet med eget sommershow i regi av miljøarbeider OJ. Tryllekunst med rektor var ett av innslagene.

009

Det ble både høytidelig og hyggelig da Malakoff satte pris på sine flotte avgangselever mandag 18.juni.

036

Malakoff videregående skole er et sertifisert Miljøfyrtårn. Det betyr at vi har fått godkjent måten vi jobber på i forhold til arbeidsmiljø, avfallhåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

009

Helsefagelevene på vg1 inviterte til festformiddag på Rundhuset i Moss onsdag. Det ble  et hyggelig og vel organisert arrangement.

vinnere 1STUE (2)

Det blir bowling på hele klasse 1STUE. De vant markadagen med klar margin.

031 (2)

17.mai er tog, musikkorps og moro! I år får Malakoff følge av Kambo kor og kamping. Bli med og sett farge på dagen du også!

caresenteret gruppebilde

Caresenteret som Malakoff vgs har samlet inn penger til i Giribe i Kenya, er ferdigstilt. Et titalls fornøyde barn har fått et trygt sted å bo.

russ 2018

Eksamenstida nærmer seg. Nedenfor finner du er oversikt over datoene du må merke deg.