ØM bygg4

Det ble andreplass og sølv til Torkil Dyhr Petersen fra Malakoff i Østfoldmesterskapet i tømring fredag.

ØM sveis 2018

Malakoffs elever gjør det bra i Østfoldmesterskapene i yrkesfag.

ØMtømring

Fredag 9. mars skal det snekres etter alle kunstens regler i byggfaghallen på Malakoff videregående skole. Årets beste tømrer fra skolene i Østfold skal kåres. Vinneren går videre til Norgesmesterskapet på Elverum.

001

- En fantastisk innsats og en utrolig sum! Det sier utdanningsleder Anne May Sandvik Olsen. Elever og ansatte på Malakoff klarte å overgå fjorårets solidaritetsaksjon med 80.000 kroner.

jesper kenya 3

Da Jesper Engvik Skovdahl fikk sjansen til å reise til Kenya, grep han den. Det som møtte han var et land med store utfordringer og utbredt fattigdom, men livsgleden han møtte kommer han til å huske hele livet.
Forfatter: Ida Solberg Lyby

005

Onsdag 7.februar inviterer Malakoff videregående skole til Åpen dag og solidaritetsaksjon. Alle foreldre, søsken og naboer er velkomne. I tillegg er foreldre til elever i 10.klasse i Mosseregionen spesielt invitert.

Kombinasjon2_IMG_6255

Er du engasjert? Liker du å skrive? Har du lyst til å bli journalist på de nye nettsidene våre?

Borregaard lektor 2

Hva gjør en ingeniør fra Borregaard Industrier i naturfagrommet på Malakoff? Han lærer elevene å lage hudkrem med fibrilert cellulose fra fabrikken i Sarpsborg.

byggfagIMG_6271

9.mars skal Malakoff videregående skole være vertskap for Østfoldmesterskapet i tømring.

bøsser Tumaini2

Vi skal ha vår egen solidaritetsdag på Malakoff 7.februar. Der skal vi gjøre en innsats for barn og unge som har en helt annen hverdag og andre levekår enn oss. I år, som i fjor, går alle innsamlede midler til et eget caresenter i landsbyen Giribe i Kenya.