Torkil Dyhr Petersen (f.v.), galeder Jan-Erik Ingebretsen, faglærer Eivind Bergstrøm og Robin Sosnowski gleder seg til ØM i tømring.

Fredag 9. mars skal det snekres etter alle kunstens regler i byggfaghallen på Malakoff videregående skole. Årets beste tømrer fra skolene i Østfold skal kåres. Vinneren går videre til Norgesmesterskapet på Elverum.

Elevene på Malakoff kan juble for innsatsen sin og ny rekordinnsamling på Solidaritetsaksjonen.

- En fantastisk innsats og en utrolig sum! Det sier utdanningsleder Anne May Sandvik Olsen. Elever og ansatte på Malakoff klarte å overgå fjorårets solidaritetsaksjon med 80.000 kroner.

Da Jesper Engvik Skovdahl fikk sjansen til å reise til Kenya, grep han den. Det som møtte han var et land med store utfordringer og utbredt fattigdom, men livsgleden han møtte kommer han til å huske hele livet.
Forfatter: Ida Solberg Lyby

Byggfagelevene inviterer til åpent verksted og bidrar med egne blomsterkasser på Åpen dag og solidaritetsaksjonen onsdag 7.februar. Her representert ved Marius Både (f.v.), Sebastian Thamdrup og Ole Krstian Holm.

Onsdag 7.februar inviterer Malakoff videregående skole til Åpen dag og solidaritetsaksjon. Alle foreldre, søsken og naboer er velkomne. I tillegg er foreldre til elever i 10.klasse i Mosseregionen spesielt invitert.

Skjer det noe morsomt i klasserommet. Skriv om det!

Er du engasjert? Liker du å skrive? Har du lyst til å bli journalist på de nye nettsidene våre?

Elevene Jens Opperud (f.v.), Vendel Hansen og Kristine Eliassen fra 1STUB fikk undervisning av Endre Steinbru fra Borregaard Industrier på fagdagen i naturfag.

Hva gjør en ingeniør fra Borregaard Industrier i naturfagrommet på Malakoff? Han lærer elevene å lage hudkrem med fibrilert cellulose fra fabrikken i Sarpsborg.

9.mars blir det Østfoldmesterskap i tømring i byggfaghallen på Malakoff.

9.mars skal Malakoff videregående skole være vertskap for Østfoldmesterskapet i tømring.

- Bli med. Vær solidariske! Oppfordrer disse elevene og miljøarbeider OJ på Malakoff.

Vi skal ha vår egen solidaritetsdag på Malakoff 7.februar. Der skal vi gjøre en innsats for barn og unge som har en helt annen hverdag og andre levekår enn oss. I år, som i fjor, går alle innsamlede midler til et eget caresenter i landsbyen Giribe i Kenya.

Elevene og lærerne på TIL lager fuglekasser til salg og auksjonen på solidaritetsdagen.

- Det føles bra å bidra til solidaritetsdagen. Det sier elevene i byggfagklassen på TILA. De har snekret og malt fuglekasser og skal selge dem til inntekt for skolens prosjekt i Kenya.

Charlotte Sjølie

Snakk om stemmeprakt og fantastiske elever som bidro til en magisk juleavslutning! Fredag inviterte Malakoff til sin tradisjonelle samling i gymsalen ledet an av miljøarbeider OJ.