TILfuglekasser4

- Det føles bra å bidra til solidaritetsdagen. Det sier elevene i byggfagklassen på TILA. De har snekret og malt fuglekasser og skal selge dem til inntekt for skolens prosjekt i Kenya.

Charlotte Sjølie

Snakk om stemmeprakt og fantastiske elever som bidro til en magisk juleavslutning! Fredag inviterte Malakoff til sin tradisjonelle samling i gymsalen ledet an av miljøarbeider OJ.

Mandag var det duket for grøtfest i kantina på Malakoff. Det var utdeling av gratis grøt, og ryktene florerte om marsipangriser til heldige vinnere. Andrine Andresen ble noe overrasket da det plutselig dukket opp en gulrot i grøten sin, og spurte betjeningen i kantina om hva i all verden den gjorde der.

TILA1

Helse- og oppvekstgruppa på TILA inviterte beboere på Melløs bo- og servicesenter til julekafè torsdag. Elevene hadde forberedt seg med hjemmebakt krydderkake, julesanger og egen quiz.

markedsføring Ordfører Hanne Tollerud

Forrige uke presenterte entreprenørskapselevene på vg3 sine byutviklingsidéer på bylab i gågata i Moss sentrum. Det var så bra at ordfører Hanne Tollerud fikk "gåsehud".

Julekahoot biblioteket2

Stine, Tobias og Julie fra 2AMBA utklasset nesten 70 andre deltakere i bibliotekets julekahoot torsdag. De gjorde rett og slett rent bord og sikret klassen søtsaker i store mengder.

realIMG_6520

Vet du hvilke fag du ønsker å velge neste skoleår? Onsdag 13. desember er det fagtorg for elevene på VG1 studiespesialisering. Da vil alle programfagene bli presentert på egne stands i biblioteket.

Emilie vant 15000 (1)

Hun deltok i en konkurranse om trygghet i trafikken i regi av Trygg trafikk - og vant 15 000 kroner. Emilie Sofie Kristiansen i 1STUB ble overrasket og glad over stipendet da miljøarbeider Ole Johnny (OJ) Pedersen fortalte henne nyheten.

Inspiria vg1 2

Det ble proteinrik lunsj på de tøffeste elevene fra STUSP vg1 da de besøkte Inspiria science center. Stekte sirisser sto på menyen under showet som åpnet utstillingen Prosjekt Fantasi - om barn og unge som oppfinnere av framtiden.