Alle deltok!

Alle elevene ved Malakoff deltok i solidaritetsaksjonen onsdag. Til og med de få som hadde meldt seg til vanlig skoledag, endte opp med å bidra. - Vi er veldig fornøyde med innsatsen, sier solidaritetskomiteen og skoleledelsen.

Tross kulde og glatt føre, var det mange som løp Solidaritetsløpet onsdag ettermiddag. - Klikk for stort bildeTross kulde og glatt føre, var det mange som løp Solidaritetsløpet onsdag ettermiddag. Merete Kildahl

Vi vet ikke hvor mye penger som er samlet inn til Ogada carecenter i Kenya ennå, men en rekord har vi allerede satt: Alle elever ved Malakoff stilte opp på solidaritetsaksjonen onsdag.

Det store flertallet hadde skaffet seg jobb selv, og bidrar med minst 250,- hver. Cirka 70 elever og ansatte løp solidaritetsløpet. I tillegg hadde elevene produsert diverse varer til salgsboder og kveldens auksjon.

Det ble registrert cirka 50.000 kroner inn på kontoen bare onsdag kveld, uten at de som jobbet utenfor skolen har levert inn sine bidrag.

- Det er kjempegøy at så mange bidrar. Vi er veldig fornøyde så langt, sier komiteleder Synne Magnus. I tillegg til å organisere dagen, satt hun på stand og informerte om prosjektet vi støtter gjennom stiftelsen Tumaini.

(Se flere bilder fra solidaritetsdagen og åpen dag på facebooksiden: Malakoff-videregående-skole)

Solidaritetskomiteen var på plass i kanitina under åpen dag og innsamlingen. - Klikk for stort bildeSolidaritetskomiteen var på plass i kanitina under åpen dag og innsamlingen. Merete Kildahl Lappeteppet som elever og lærere på helsefag hadde strikket ble auksjonert bort til høystbydende. - Klikk for stort bildeLappeteppet som elever og lærere på helsefag hadde strikket ble auksjonert bort til høystbydende. Merete Kildahl