Balint ble årets medelev!

Prisen "Årets medelev" ble for første gang delt ut på Malakoff mandag 17.juni. Vinneren er nominert og stemt fram av sine medelever og ble Balint Pal Simon fra 3STUE. Vi gratulerer!

Balint Pal Simon (t.v.) ble tildelt prisen årets medelev. Her er han flankert av nettopp medelever som gratulerte ham med prisen.  - Klikk for stort bildeBalint Pal Simon (t.v.) ble tildelt prisen årets medelev. Her er han flankert av nettopp medelever som gratulerte ham med tittelen. Merete Kildahl

Årets medelev er elevenes egen pris. De har nominert kandidater og stemt dem fram. Begrunnelsen for å gi Balint Pal Simon prisen var at han er en som sprer glede og motivasjon uansett hvor han er. I følge medelevene passer årets prisvinner på å inkludere alle og viser omtanke for de rundt seg. Han er reflektert og kunnskapsrik, og samtidig ydmyk og ikke hoverende. Han sier fra hvis noe ikke er greit og er ifølge elever og lærere omsorgsfull og snill.

- Årets prisvinner representerer Malakoffs verdier på en særdeles god måte, på russekortet hadde han teksten: «Ta vare på hverandre», sa rektor Sigrid Sandvand under utdelingen på skoleavslutningen mandag. Både hun og resten av skolen gratulerer med en gjev tittel!