Besøk fra Europa

Malakoff har hele denne uka hatt besøk fra seks land i Europa gjennom EU-prosjektet Erasmus+.

Elever og lærere fra seks land i Europa har blant annet besøkt Ytre Hvaler nasjonalpark sammen med vertene fra Malakoff denne uka. - Klikk for stort bildeElever og lærere fra seks land i Europa har blant annet besøkt Ytre Hvaler nasjonalpark sammen med vertene fra Malakoff denne uka. Hanne Viken

Gjestene kommer fra Portugal, Polen, Ungarn, Tyrkia, Sverige og Litauen og skal være i Moss og Norge en uke for å lære om hverandres nasjonaldager og tradisjoner. Malakoff er med i et Erasmus+ prosjekt gjennom EU og vi har selv besøkt og utvekslet med de nevnte landene siden høsten 2017.

Tema for utvekslingen er "Traditions across boarders".  Elever og lærere herfra har lært om de enkelte landenes mat, tradisjoner og nasjonalparker.

I denne gjenvisitten er overskriften Nasjonaldager og europeerne får oppleve norsk 17. mai i Moss. De vil gå i barnetoget med Malakoff vgs sammen med sine norske vertselever. I løpet av uka har gjestene også besøkt Oslo, Hvaler og Horten.