Bli med i toget!

17.mai er tog, musikkorps og moro! I år får Malakoff følge av Kambo kor og kamping. Bli med og sett farge på dagen du også!

Ikke la russen sette farge på 17.mai toget alene. Bli med å gå du også! - Klikk for stort bildeIkke la russen sette farge på 17.mai toget alene. Bli med å gå du også! Merete Kildahl

Møt opp i indre skolegård klokka 10 på torsdag! Vi går mot Rådhusbroa 10.15.

I år får Malakoff Diamante Dansestudio foran seg og Kambo kor og kamping rett bak! Det kan jo ikke bli mer fart, rytmer og show enn det. Og vil du holde i fanedusken - så er det mulighet til det også.

Husk at den klassen som møter med flest elever får spandert pizza av skoleledelsen. Da kan jo pizza til sommeravslutningen være i boks.

Uansett; Oppfordringen fra skolens ledelse er klar: Bli med og bidra til en fin festdag!

Velkommen alle sammen.