Bli med på science onsdager!

Malakoff inviterer til science onsdager framover. Her kan du få hjelp med lekser og fag, og få innblikk i realfagene med forsøk og moro.

Bli med på science onsdager med forsøk og leksehjelp. - Klikk for stort bildeBli med på science onsdager med forsøk og leksehjelp. Trine Sirnes

Science onsdagene er først og fremst et tilbud innenfor matte, både for dem som tenker at de ønsker mer forklaring og hjelp og for de som vil ha flere utfordringer. I tillegg vil det være hjelp å få innenfor de andre realfagene.

- Vi vil ta grep for at elevene skal få et bedre forhold til realfagene. Vi ønsker å hjelpe dem videre enten de synes det er vanskelig eller trenger å få gå mer i dybden, sier fagleder Sølve Marie Tegner Stenmark.

Hun påpeker at de vil ha fokus på å gjøre morsomme ting, blant annet forsøk lærerne kanskje ikke alltid har tid til i de vanlige undervisningstimene.

I første omgang er tilbudet til alle elever som går på studiespesialisering, men andre interesserte er også velkomne.

Den første science onsdagen er 29.august. Da blir det enkel servering og stort fokus på moro. Tilbudet starter klokka 14.15 og går fram mot 16.00.

På sikt vil det bli tilbud om koding/programmering. Det kan bli hentet inn eksterne forelesere og rollemodeller som kan fortelle om sine yrker.

- Vi ønsker å gjøre noe positivt for å få opp både interesse og resultater innenfor matte og realfag, sier Sølve.

Lysbilde1 - Klikk for stort bilde

Sølve Marie Tegner Stenmark