Elevbedrift med julegaveidè

Små boller og telysholdere laget med ballonger og sement, er tilrettelagt avdelings siste produkter. Nå vil elevbedriften selge dem som julegaver.

Klikk for stort bildeDekorative og en fin julegaveidè? Solveig Rusvik

Elevbedriften på tilrettelagt avdeling på Malakoff har denne gangen tenkt i retning små gaver. Elevene forklarer: - Vi blåste opp ballonger og smurte fin betong rundt dem i ulike former. Når betongen stivner løsner vi formen fra ballongene. Vi har malt og lakket formen på innsiden.

Resultatet er blitt dekorative og spennende små boller, skåler og telysholdere. Nå vil elevbedriften selge første produksjon før jul. Deretter skal de produsere til solidaritetsaksjonen.

Salg foregår fra klasserom E120, helst før 09 og etter 13.30. Bollene koster 50,- per stykket. 30,- for de små skålene. Ta gjerne med små esker eller emballasje til å frakte dem hjem i.

Klikk for stort bildeDe små bollene kan blant annet brukes til telys. Solveig Rusvik   Klikk for stort bildeSmå boller og skåler i alle varianter selges fra elevbedriften. Solveig Rusvik