Elever som utgjør en forskjell!

- Jeg er så stolt av praksiselevene mine. De gjør en fantastisk jobb, sier faglærer Heidi Østli på Malakoff. Denne gangen sikter hun til elevene på Ryggeheimen sykehjem.

Praksiselev  Abdi Sadiyo Dahir  fra Malakoff sørger for aktivitet og glede på Ryggeheimen sykehjem. - Klikk for stort bildePraksiselev Abdi Sadiyo Dahir fra Malakoff sørger for aktivitet og glede på Ryggeheimen sykehjem. Heidi Østli

Dette bildet er tatt en dag i praksis på Ryggeheimen sykehjem.

- Jeg er så stolt av elevene mine som bidrar til glede og gode stunder for beboerne. Tenk hva våre elever utgjør av forskjell. De gir beboerne trygghet, glede, aktiviteter og gode stunder. Jeg er imponert!

Det sier faglærer Heidi Østli på helse- og oppvekstfag på Malakoff videregående skole. Malakoff har 45 elever i helsepraksis fra vg1 i sitt livsgledeprosjekt, både i Moss og Rygge kommune.

Vi lar bildet stå som en inspirasjon for oss alle!