Elevrådet på Hankø

Hvordan kan vi gjøre Malakoff til en enda bedre skole å gå på? Det var fokus da årets elevråd på var på to dagers seminar på Hankø fjordhotell i Fredrikstad.

Her er årets elevråd samlet utenfor Hankø Fjordhotell. De vil jobbe for å gjøre Malakoff enda bedre. - Klikk for stort bildeHer er årets elevråd samlet utenfor Hankø Fjordhotell. De vil jobbe for å gjøre Malakoff enda bedre.

-  Elevrådet har vært veldig engasjert og kommet med mange gode innspill til saker som vi skal jobbe med det kommende året. Vi har valgt ulike komiteer og noen saker som blir satt i fokus, skriver Fredrik Torkildsen fra 3PBYA i et referat fra seminaret.

En av sakene de vil ha fokus på er hva slags språkbruk vi har overfor hverandre på Malakoff.

- Dette har vært et lærerikt seminar og vi har snakket mye om hvordan vi kan forbedre skolen. I tillegg har vi fått sjansen til å bli bedre kjent med hverandre. Vi har kost oss og hatt mange morsomme aktiviteter, forteller Fredrik.

Han sier elevrådet er innstilt på å stå på for alle elevene på skolen dette året.