Erasmus utveksling til Lund

To elever og lærerer fra Malakoff har nylig deltatt i EU-utveksling til Lund sør i Sverige. Der møtte de representanter fra hele Europa.

Klikk for stort bildeElever fra Norge, Sverige, Tyrkia, Polen, Portugal, Ungarn og Litauen var samlet på Vipan i Lund. Hanne Merethe Viken

I midten av oktober reiste Malakoffs representanter til Erasmus+ utvekslingen hos Vipan i Lund i Sør-Sverige. EU-prosjektet vi deltar i heter Traditions across borders og temaet denne gangen var Family holidays.

De som representerte Malakoff denne gangen var elevene Mah-Noor Baig fra 2 STUE og Daniel Dahlback fra 1 TIPB. Lærerene var Ann -Kristin Eliassen og Hanne Merethe Viken. De andre landene som deltok var Sverige, Tyrkia, Polen, Portugal, Litauen og Ungarn.

Klikk for stort bildeMah-Noor Baig fra 2STUE utenfor kulturhuset i Lund. Hanne Merethe Viken  Klikk for stort bildeDaniel Dahlback fra 1TIPB hos ordføreren i Lund. Hanne Merethe Viken