Game of Thrones fan?

Til alle GOT fans: Mandag 29.april blir kvelden viet til Game of Thrones i auditoriet på Malakoff. Elever i 2STUD og lærer Stian Bernhard Syversen inviterer.

Det blir GOT kveld på Malakoff. - Klikk for stort bildeDet blir GOT kveld på Malakoff. Foto hentet fra HBO: no.hbonordic.com

- Klassen er full av fans og det var en av elevenes idè. Jeg er fan sjøl og har gitt dem som ikke er det GOT som lekse hele våren, forteller lærer Stian Bernhard Syversen.

Han skal gi en rask introduksjon til Game of Thrones' forankring i faktisk historie. Deretter skal 1-2 av de siste episodene vises på storskjerm.

- Vi samles i auditoriet og ser den tredje episoden i sesong åtte (så spar denne til mandagen).  Game of Thrones er den beste tv-serien om middelalderhistorie og jeg kommer til å forsvare denne litt pussige påstanden med en liten introduksjon før vi åpner popcorn-posen og setter kursen mot Westeros, røper historielærer Stian.

Alle interesserte er velkomne fra klokka 18.00 til cirka 21.00 i auditoriet i c-blokka. Det er plass så lenge det er seter i auditoriet.

"Winter is coming – see you there."