God opplsutning om karrieredagen

Det var fullt både i kantina og i gangen ved elevtjenesten da Malakoff inviterte til egen karrieredag torsdag 31.januar. Enkelte fikk peilet inn skoler de har lyst til å gå.

Forsvaret trakk fullt hus i kantina under sitt foredrag. - Klikk for stort bildeForsvaret trakk fullt hus i kantina under sitt foredrag. Merete Kildahl

Flere universitet, høyskoler, politiet, forsvaret og private aktører var til stede på karrieredagen.

- Dette er mer personlig og for meg mer nyttig enn å bare se på nettsidene deres. Jeg har faktisk klart å peile meg mer nøyaktig inn både på studie og skole i dag, sier Henrik Paulshus Vold fra 3stuc.

Det var mange elever som stoppet opp ved de ulike standsene og mange fikk en prat og fikk svar på spørsmålene sine, ikke minst hos politiet og forsvaret.

Det var elevtjenesten ved Malakoff som arrangerte karrieredagen med tilbud både innen yrkesfag og studiespesialisering.

Elever fra 3stuc, blant annet Henrik Paulshus Vold (t.h.), fant både studeretning og skole på karrieredagen. - Klikk for stort bildeElever fra 3stuc, blant annet Henrik Paulshus Vold (t.h.), fant både studeretning og skole på karrieredagen. Merete Kildahl Politiets stand var godt besøkt. - Klikk for stort bildePolitiets stand var godt besøkt. Merete Kildahl