GOD SOMMER!

Alle på Malakoff ønskes god sommer! Fredag 21.juni takket skolens egen miljøarbeider, OJ, for året som er gått med sommeravslutning i gymsalen.

Sina Bagheri underholdt på sommeravslutningen med rap. - Klikk for stort bildeSina Bagheri underholdt på sommeravslutningen med rap. Merete Kildahl

Sina Bagheri og Camille Gomonid fra kombinasjonsklassen bidro med rap og sang. OJ sørget for vennegavekort på trening og pizza og elevrådsleder Jon Benjamin Hellerud Håvie takket for seg. I tillegg tok lærer og pensjonist fra neste år, Randi Lapsley Bennett, fram de beste elevdiktene fra Markadagen og leste dem opp.

Det ble en hyggelig sommeravslutning der ønsker om en god sommer til alle avsluttet det hele. Vi understreker gjerne det ønsket: God sommer til alle malakoffere!

Vi ses til skolestart mandag 19.august.

Camille Gomonid har en kraftfull stemme og byr på seg selv på scenen. - Klikk for stort bildeCamille Gomonid har en kraftfull stemme og byr på seg selv på scenen. Merete Kildahl

Elevrådsleder Jon Benjamin Hellrud Håvie takket for seg på Malakoff. - Klikk for stort bildeElevrådsleder Jon Benjamin Hellrud Håvie takket for seg på Malakoff. Merete Kildahl

Disse elevene vant pizza med en venn, fikset av OJ. - Klikk for stort bildeDisse elevene vant pizza med en venn, fikset av OJ. OJ trakk ut elever som fikk ta med seg en venn på trening på Spenst. - Klikk for stort bildeOJ trakk ut elever som fikk ta med seg en venn på trening på Spenst.