Gutta vant skolemesterskapet i helsefag

Før vinterferien hadde helsefagarbeiderne på Malakoff skolemesterskap. De måtte takle en gammel dame med demens på direkten foran resten av klassen og to fagdommere.

Et av lagene i aksjon under rollespillet med en dement dame. - Klikk for stort bildeEt av lagene i aksjon under rollespillet med en dement dame. Merete Kildahl

Det var vg2 helsefagarbeider som for første gang på lenge hadde egen skolekonkurranse i  på Malakoff. Et eget demonstrasjonsrom ble rigget og lagene fikk oppdrag som de måtte utføre mens klassen og fagdommere så på og vurderte innsatsen.

Et av oppdragene var å stelle og kle på en gammel dame med demens-sykdom. Til slutt var det laget med Aleksander Pål Ocskay og Maslah Marshal Ahmed som gikk seirende ut. De to skal representere Malakoff i Østfoldmesterskapet på Glemmen 7. mars.

Denne fine gjengen deltok i skolemesterskapet i helsearbeiderfaget på Malakoff. Fra venstre ser vi vinnerene Aleksander Pål Ocskay og Maslah Marshal Ahmed. - Klikk for stort bildeDenne fine gjengen deltok i skolemesterskapet i helsearbeiderfaget på Malakoff. Fra venstre ser vi vinnerene Aleksander Pål Ocskay og Maslah Marshal Ahmed.

Rønnaug Bekkhus og Anne-Lene Anderson King var fagdommere under skolemesterskapet. - Klikk for stort bildeRønnaug Bekkhus og Anne-Lene Anderson King var fagdommere under skolemesterskapet. Merete Kildahl Skolen stilte med egen gammel dame til rollespillet. - Klikk for stort bildeSkolen stilte med egen gammel dame til rollespillet. Merete Kildahl