Hjemmeundervisning fortsetter

Rektor Sigrid ønsker alle elever velkommen til digital hjemmeundervisning etter påskeferien. Yrkesfagelever på VG2 og VG3 er de første som får undervisning på skolens verksteder fra 27.april.

Klikk for stort bildeRektor Sigrid Sandvand ønsker velkommen til fortsatt hjemmeskole etter påske. Merete Kildahl

Kjære elever!

Jeg håper dere har hatt en fin påskeferie! Nå er det ikke mange skoleukene igjen før det er sommerferie og jeg håper dere er klare for en siste innsats :)

Lærerne skal gjøre alt de kan for å hjelpe dere – men det er til syvende og sist dere som må gjøre størstedelen av jobben. Lag gode arbeidsrammer for skoledagen; spis frokost, ta noen luftepauser og bidra til et positivt digitalt miljø i klassen eller i gruppa di.

Fra og med den 27. april skal skolen åpne igjen for dere som er elever i Vg2 og Vg3 yrkesfag. Begrunnelsen er at dere er avhengige av verksteder og utstyr som dere ikke har hjemme for å gjennomføre opplæringen. I praksis betyr det at skolen skal gi tilgang til verksteder og gi programfagopplæringen på skolen. Fellesfagene skal fortsatt gis som digital opplæring.

På regjeringens pressekonferanse 7. april ble det understreket at hensynet til helse alltid skal gå foran andre hensyn, og det utarbeides nå nasjonale retningslinjer for hvordan smittevern skal ivaretas i skolene. Disse retningslinjene forventes å være klare til 16. april og vil være førende for hvordan vi skal organisere opplæringen for dere på Vg2 og Vg3 yrkesfag som skal være på skolen.

Ikke nøl med å kontakte lærerne eller andre ansatte om dere har spørsmål eller synes skolearbeidet er vanskelig. Alle som jobber på Malakoff er her for dere 😊 Dette skal vi klare sammen!

Beste hilsen Sigrid

Rektor Malakoff vgs