Husk å søke videre utdanning

Fristene for å søke videre utdanning nærmer seg. Selv om noe er usikkert rundt eksamen, vil alle som fullfører videregående skole få et vitnemål som legges til grunn for søknadene - så du må søke innenfor fristene som er oppsatt. Det er laget en egen Onenote med oversikt over mulighetene dine som du kan gå inn i.

Klikk for stort bildeDu går inn på nettsiden til samordna oppta for å søke videre utdanning.

15.april er den generelle datoen for å søke på vanlige vilkår, men du bør gå inn og sjekke om den skolen du ønsker deg har andre frister. Vi håper karriereveilederen rekker å besøke dere i klasserommene når vi er tilbake på skolen igjen, men orienter deg så godt du kan i mellomtiden.

Hvis du er elev på Malakoff kan du klikke på lenka under og finne mye mer informasjon i Onenoten Karrriereveiledning for elever på studiespesialisering.   (NB! Du kan bli bedt om å logge deg inn som ostfoldfk.bruker, da bruker du skole-e-posten din)

Dette er lenke til samordna opptak

Ved behov kan du kontakte rådgiver for studiespesialisering, Ann-Kristin Wallmann Eliassen på e-post:  anneli1@ostfoldfk.no  eller telefon i arbeidstiden: 472 39 592

Ann-Kristin Wallmann Eliassen