INFORMASJONSMØTE OM FAGVALG FOR FORESATTE

• Tid: torsdag 10. januar kl. 18
• Sted: Den store kantina

Elever på vg1 studiespesialisering skal velge programfag. Foresatte inviteres til å få informasjon om muligheter og konsekvenser. - Klikk for stort bildeElever på vg1 studiespesialisering skal velge programfag. Foresatte inviteres til å få informasjon om muligheter og konsekvenser.

Elevene på vg1 studiespesialisering skal ta valg som får konsekvenser for høyere utdanning. Vi som jobber på Malakoff videregående skole; Lærere, rådgivere og ledelse, vil gjøre det vi kan for å gi elevene best mulig grunnlag for å ta gode og riktige valg.

Det kan foresatte også hjelpe til med, derfor vil vi gi dere kunnskap til å diskutere karrierespørsmål med elevene.

Karriereveileder, fagvalgsansvarlig/timeplanlegger og representanter fra skolens ledelse vil være til stede.

Vi håper at så mange foresatte som mulig har anledning til å komme. Vel møtt!