Interessert i Europeisk utveksling?

Malakoff er med i et europeisk utvekslingsprogram som heter "Tradisjon over grenser". De landene som skal besøkes neste skoleår er Ungarn og Sverige. Går du på studiespesialisering og har lyst til å bli med? Ta kontakt med Hanne.

erasmus tre - Klikk for stort bilde

Malakoff er partner i et Erasmus+ prosjekt som heter "Traditions Across Borders" hvor sju europeiske land er deltakere. Ungarn, Polen, Portugal, Sverige, Tyrkia og Litauen er med i tillegg til Norge. Målet med utvekslingen og besøkene er økt interkulturell forståelse og økte språk- og kommunikasjonsferdigheter.

- Dette er for deg som elev en unik mulighet til å bli kjent med andre europeiske elever og kulturer fra innsiden, og ikke bare som turist, forteller prosjektleder på Malakoff, Hanne Merethe Viken.

To utvekslinger gjenstår. En til Lund i Sverige i oktober 2019 og en som går til Ungarn i mars/april 2020. Malakoff vil sende to elever til hver av utvekslingene med en til to lærere. Alle utgifter er dekket.

De som får dra forplikter seg til å ha en til to elever fra et av de andre landene boende hos seg under gjenbesøket som er i år fra 12. – 18. mai. I den forbindelsen vil du også få mulighet til å delta på noe av det spennende programmet som vil blir satt opp da.

Har du noen spørsmål eller ønsker å delta; Send en epost med frist 1.april, til: hanvik@ostfoldfk.no

Hanne Merethe Viken