Internasjonal klasse på tur til Nederland

Klasse 1stua, internasjonal klasse, har vært på tur til Eindhoven i Nederland. Turen er en del av et utvekslingsprosjekt mellom Nederland og Norge.

Klikk for stort bildeMalakoff-elever fra 1stua har vært på studietur og utveksling til Nederland. Morten Eimot

Hvert år er den internasjonale klassen på studiespesialisering ved Malakoff på studietur. Vi har et samarbeid med den nederlandske skolen Van Maerlantlyceum. I uke 46 hadde skolen der nede internasjonal uke og besøk fra både Norge, Frankrike og Italia.

Malakoff-elevene deltok i mange ulike aktiviteter. I tillegg jobbet de med et opplegg der norske og nederlandske elever fikk et tema knyttet til Global Citizenship. Lærer Morten Eimot roser klassen sin for å være engasjerte og gode representanter.

Under kan du se bilder fra noen av aktivitetene de deltok i .

Klikk for stort bildeEngasjementet var det ingenting å si på. Morten Eimot   Klikk for stort bildeElevene fra Malakoff deltok i ulike aktiviteter under oppholdet i Nederland. Morten Eimot