Karrieredagen 30.januar

Lurer du på hva du skal bli og hva slags videre utdanning du skal ta? Da kan du få både tips og veiledning på karrieredagen 30.januar. Da kommer studenter og representanter fra flere av Norges utdanningsinstitusjoner til Malakoff.

Klikk for stort bilde

Vg2 og Vg3 studiespesialisering, påbygg og elever på studieforberedende AMBA/HEA samles i store kantinen fra kl. 08:20-09:20 torsdag 30.januar for felles informasjon om søking til høyere utdanning. Etter det velger du to universiteter/høyskoler du vil høre mer om, og besøker dem på ulike klasserom. Du velger ett rom kl. 09:35-10:05 og ett annet 10:15-10:45. Se program på bildet under.

I tidsrommet 11:00-13:00 vil det være karrieredag med stands på skolen etter oppsatt program som er sendt til alle elever på e-post. Det er også lagt ut informasjon på infoskjermene våre.

Lurer du på noe kan du kontakte din karriereveileder/rådgiver på skolen.

Klikk for stort bilde