Klar til å velge fag?

Vet du hvilke fag du ønsker å velge neste skoleår? Onsdag 13. desember er det fagtorg for elevene på VG1 studiespesialisering. Da vil alle programfagene bli presentert på egne stands i biblioteket.

Realfagene med blant annet kjemi blir presentert på fagtorget. - Klikk for stort bildeRealfagene med blant annet kjemi blir presentert på fagtorget. Trine Sirnes

Fagtorget er i biblioteket onsdag 13. desember fra klokka 08.00 – 12.30.

Her skal programfagene vise seg fram, slik at Vg1 elevene vet litt mer om hvilke fag de skal velge for neste skoleår. Hver klasse får en skoletime på biblioteket. I tillegg vil en rådgiver besøke klassene.

Det blir cirka 14 stands som presenterer fagene med bøker, utstyr og ting som viser hva de inneholder. Noen elever fra Vg2 og Vg3 og faglærere vil stå ved bordene. De kan svare på spørsmål og fortelle om faget. Rådgiver og ansvarlig for fagvalg vil også være tilstede. Som elev oppfordres du til å spørre om alt du lurer på!

Dette er fagene du kan velge blant:

• Realfag
    • Biologi
    • Fysikk
    • Informasjonsteknologi
    • Kjemi
    • Teknologi og forskningslære X (3 timersfag)

• Samfunnsfag
    • Politikk og menneskerettigheter
    • Sosiologi og sosialantropologi
    • Mediefag
    • Kultur og Kommunikasjon