Klare til auksjon og aksjon

Disse jentene er klare til både auksjon og solidaritetsaksjon onsdag 13.februar. Denne "supergrillen", blomsterkasser og fuglekasser er noe av hva elevene på Malakoff bidrar med til inntekt for Ogada caresenter i Kenya.

Henrietthe Lauritzen og Alice Ringstad Hansen har laget en solid grill til auksjonen 13.februar. - Klikk for stort bildeHenrietthe Lauritzen og Alice Ringstad Hansen har laget en solid grill til auksjonen 13.februar. Merete Kildahl

For tredje år på rad velger Malakoff et eget solidaritetsprosjekt i Kenya, framfor Operasjon Dagsverk.

- I fjor var det kun 20 elever som ikke deltok av 1.000. Det er kjempebra. Likevel satser vi på 100 prosent deltakelse i år, sier Synne Magnus som er leder av årets Solidaritetskomitè.

I tillegg til grillen som jentene på TIP har laget har andre verksteder bidratt med blomsterkasser, et stort lappeteppe, fuglekasser og sittegrupper. Flere sittegrupper er allerede solgt. Onsdag 13.februar skal de andre produktene auksjoneres bort.

- Det har vært gøy å bidra. Vi kan love en solid og stor grill, sier Maren Gander, Henrietthe Lauritzen og Alice Ringstad Hansen.

I tillegg til auksjon kan elevene bidra med en arbeidsdag, solidaritetsløp, bøsseinnsamling og som verter på Åpen dag på selve aksjonsdagen.

Det er lov for alle, naboer, foreldre og andre interesserte å møte opp på selve auksjonen kl 18.30 i den store kantina på Malakoff.

Program:

Hele dagen: Elevene jobber

Kl. 15.30: Solidaritetsløpet starter. Bøssebærerne starter på rodene sine

Kl. 16.00: Åpen dag med åpen skole og verksteder

Kl. 17.30: Møte for foresatte til 10.trinns elever

Kl.18.30: Auksjon i store kantina

Elevene på TILA har laget fuglekasser. Foran f.v. Johannes, Tobias, Michael. Bak f.v. Nicco, Tor-Erik, Daniel, Robert, Lisbeth og Christoffer. - Klikk for stort bildeElevene på TILA har laget fuglekasser. Foran f.v. Johannes, Tobias, Michael. Bak f.v. Nicco, Tor-Erik, Daniel, Robert, Lisbeth og Christoffer.

Blomsterkasser i alle varianter er klare til auksjonen. - Klikk for stort bildeBlomsterkasser i alle varianter er klare til auksjonen.

Hanne Merethe Viken