Livsglede for gammel og ung

Helsefagelevene på vg1 inviterte til festformiddag på Rundhuset i Moss onsdag. Det ble  et hyggelig og vel organisert arrangement.

Helsefagelevene (i gule trøyer) var vertskap for 35 eldre fra bo- og servicesentrene i Moss. - Klikk for stort bildeHelsefagelevene (i gule trøyer) var vertskap for 35 eldre fra bo- og servicesentrene i Moss. Merete Kildahl

35 beboere fra bo- og servicesentrene i Eddaveien, Melløsparken og Rosnes koste seg på Rundhuset i Nesparken. Med Lions som sponsor ble det invitert til både lappskaus og rullekake.

- Det er veldig hyggelig å få komme seg ut litt og bli vartet opp på denne måten, synes en av damene fra Eddaveien.

Det sto også underholdning på programmet. Foruten en egen trekkspiller bidro barn fra Skarmyra barnehage med flere sangnumre. Elevene tok oppgaven på alvor og var flotte verter for både eldre og unge.

Det var mye som skulle organiseres fra kjøkkenet. - Klikk for stort bildeDet var mye som skulle organiseres fra kjøkkenet. Helsefagelevene vartet opp med middag og kaffe. - Klikk for stort bildeHelsefagelevene vartet opp med middag og kaffe. Skarmyra barnehage bidro med sang. - Klikk for stort bildeSkarmyra barnehage bidro med sang. Barnehagebarna ble vel tatt imot av helsefagelevene. - Klikk for stort bildeBarnehagebarna ble vel tatt imot av helsefagelevene.