Malakoff feiret mangfoldet

Det er mye å glede seg over på Malakoff. Glede fra A-Å  var tema under det årlige arrangementet Mangfoldige Malakoff.

Gode klassekamerater er bare en ting å glede seg over på Malakoff. - Klikk for stort bildeGode klassekamerater er bare en ting å glede seg over på Malakoff. Merete Kildahl

1000 elever, over 30 ulike språk, mange studieretninger, artige hobbyer, livsstiler, identitet, aktiviteter og mat.Torsdag 14.mars ble Mangfoldige Malakoff feiret med glede som tema. Elevene presenterte hva som er glede for dem. Det ble en herlig og glad dag både med oppstarten i kantina og fortsettelsen i gymsalen.

Sjekk også vår facebookside for flere bilder.

Noen viste fram hobbyen sin. - Klikk for stort bildeNoen viste fram hobbyen sin.

Livsglede er et eget prosjekt på Malakoff. - Klikk for stort bildeLivsglede er et eget prosjekt på Malakoff.Mat stod på menyen. - Klikk for stort bildeMat stod på menyen.Vi kan glede oss over et fargerikt mangfold. - Klikk for stort bildeVi kan glede oss over et fargerikt mangfold.Danseglede er det mange som har. - Klikk for stort bildeDanseglede er det mange som har.