Malakoff på utdanningsmessa

Malakoff bidro til å vise ungdommer i Østfold hva de har av muligheter når de skal søke seg til videregående utdanning. Årets utdanningsmesse for ungdomsskoleelever var i år i Kongstenhallen i Fredrikstad.

Elever fra Malakoff representerte skolen vår i helsefag på årets utdanningsmesse. - Klikk for stort bildeElever fra Malakoff representerte skolen vår i helsefag på årets utdanningsmesse.

Utdanningsmessen «Utdanning & Karriere» ble arrangert i Kongstenhallen i Fredrikstad i år. Hit blir ungdomsskoleelever fra hele fylket invitert for å få informasjon om mulighetene innen utdanning og yrkesvalg.

Til stede for å vise fram hvilke muligheter og valg det finnes på Malakoff, stilte både elever og lærere herfra opp.

- Vi synes det er viktig å vise fram alle de gode tilbudene våre og vi har fine representanter i elevene våre som stiller opp, sier fagleder Irene Tøien på Malakoff.

På messa var det i tillegg representanter fra andre videregående skoler, opplæringskontor, fagskoler, bedrifter og noen tilbydere av høyere utdanning. Enkelte private skoler og organisasjoner som tilbyr utveksling og skoletilbud i utlandet var også representert.

I uke 45 fortsetter informasjonen om utdanningsmulighetene på Malakoff. Da får vi besøk av 10.klassinger fra Rygge kommune.

Elever fra flere yrkesfag representerte Malakoff på utdanningsmessa. - Klikk for stort bildeElever fra flere yrkesfag representerte Malakoff på utdanningsmessa.